Dragi naši, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na 2 radionice Sal Rachelea, našeg najprodavanijeg autora. Također ćemo predstaviti njegovu najnoviju, sedmu knjigu koja izlazi početkom travnja, “Tajne neograničene energije.”

Kada, gdje i što će se raditi?

atma.hr – 52
1. Radionica – Program smrti

1-dnevni intenziv sa Sal Racheleom
Subota, 04.04.2020., od 10:00h do 18:00h u Zagrebu.
(Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100, Zagreb)
Cijena: 630kn za rezervacije unaprijed / 1040kn za cijeli vikend (dvije radionice)

Kontaktirajte nas na [email protected][email protected] – na 095-5117-398 (Marko) ili 095-3376-137 (Alen) da biste rezervirali svoje mjesto ili dobili detaljne informacije o radionici.

Ovo je prvi dio uzbudljive nove radionice u kojoj ćemo saznati što je sve potrebno kako bismo pronašli “Fontanu mladosti.”

Naravno, svrha ovoga nije samo produljivanje života i zdravlja fizičkog tijela, ali to je dobar početak.
Objasnit ćemo kako i zašto ljudsko tijelo stari i što učiniti kako bismo usporili i zaustavili proces starenja.
Tijelo je hram živog Boga. Stvoritelj je arhitekt i dizajner. Zajedno ćemo povratiti obrazac besmrtnosti koji vodi prema zdravom, mladom tijelu dok god želimo biti na Zemlji.

Ovo je iskustvena radionica, sa pregršt metoda, meditacija i kanaliziranja. Dođite otvoreni za praktične tehnike transcendiranja smrti i prihvaćanja života.

Budite spremni reprogramirati program smrti svog DNK-a i ubrzati proces uzašašća.

atma.hr – 52
2. Radionica – Regeneracija

1-dnevni intenziv sa Sal Racheleom
Nedjelja, 05.04.2020., od 10:00h do 18:00h u Zagrebu.
(adresa će biti javljena sudionicima)

Cijena: 630kn za rezervacije unaprijed / 1040kn za cijeli vikend (dvije radionice)

Kontaktirajte nas na [email protected][email protected] – na 095-5117-398 (Marko) ili 095-3376-137 (Alen) da biste rezervirali svoje mjesto ili dobili detaljne informacije o radionici.

Ovo je drugi dio nove radionice. Danas ćemo se fokusirati na regeneraciju fizičkog tijela povezivanjem sa kozmičkim protokom životne sile (prane) koja revitalizira i reprogramira ćelije u tijelu. Objasnit ćemo kako zamijeniti program smrti našeg DNK-a sa “centropijom,” suprotnošću entropije.

Otvorit ćemo se kozmičkom zračenju koje njeguje i održava tijelo, vodeći do bretarijanstva (održavanja tijela bez hrane i vode) i čak sposobnosti življenja bez kisika.

Ova radionica temelji se na znanosti, kao i na mudrosti velikih jogina i majstora. U njoj ćemo proći različite tehnike, meditacije i kanaliziranja koja će vam pomoći u izgradnji vašeg kristalnog, svjetlosnog tijela.
Budite spremni napustiti staru čahuru i izaći iz ovoga kao prekrasan leptir.

atma.hr – 52
Sal Rachele je učitelj, iscjelitelj, mistik i svećenik, sa preko 40 godina iskustva u razvijanju ljudskog potencijala. On je autor sedam knjiga i napisao je mnoge e-knjige, članke i kanalizirane poruke prosvijetljenih izvanzemaljaca, anđela i uzašlih majstora. Sal je su-osnivač Sanandine škole misterija, internetskog tečaja kojeg vodi Lord Sananda, nadduša Isusa. Sal provodi brojne radionice i seminare diljem svijeta na temu iscjeljenja i uzašašća. Njegovo “iscjeljivanje vremenskom linijom” je jedinstveni oblik terapije koji omogućuje dušama da iscijele traumu iz ranog djetinjstva i prošlih života. Sal je također uspješan pijanist, sa nekoliko snimaka originalne meditativne glazbe.

 “Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.” –Gandhi

atma.hr – 52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here