Foto: pixabay.comVrijeme tišine. Grč. Bespomoćnost. Beznađe. Frustracija. Depresija. Šah mat pozicija. Kompleksi. Zaboravnost. Nesigurnost. Umor. Pad koncentracije.

Neorganiziranost. Bježanje od bitnosti. Ogovaranje. Često glupe i plitke teme, jer se zbog straha bježi od srži, istine. Strah od učenja i znanja. Blam i bruka. Strah od bolesti, starosti, životinja, prirode. Strah od mudrosti prihvaćanja.

Pozabavite se rješavanjem odgađanih obaveza, ispravljanjem starih tekstova, sređivanjem kućnih ili uredskih papira, računa, dokumenata, dopisa, spisa, računalnih foldera, mailova, razno raznih programa. Sređivanje kućne biblioteke, kao i fonoteke, videoteke, špajze, garaže ili alatnice.

Uglavnom, dosadni i zamorni poslovi koji se nekada moraju obaviti. Sve na silu i zato jer je krajnje vrijeme. Nepovoljno za bilo kakvu birokraciju, kao i sve što spada u svakodnevne obaveze, rutinu. Mrzi nas sve to.

Ovo je i aspekt odgađanja i kašnjenja. Čekamo do zadnjeg trenutka pa sve obavljamo u pet do dvanaest.

Poruke i mailovi kasne ili ne dolaze. Odgođeni sastanak. Neproduženi ugovor. Pošta, također, kasni. Usporeni internet i umorna tehnika. Prazna baterija na mobitelu. Zadnja kap tonera je iscurila. Skener je u kvaru. Mobitel i ostale sličnosti padaju iz ruku (meni danas barem triput). Ključ je pukao. Roba se vraća u trgovinu. Greška u bilo kojem smislu. Zato, oprez!

Limeni ljubimci otkazuju, jednostavno izdaju. Sudar s kamionom ili teretnim vozilom. Zatvoren most ili cesta, kao i svaki put što se desi, pa tako imamo probleme i s cijevima, vodovima, kanalima i tome slično.

Opasnost po mlade. Studentima se sada posebno ne uči, pa eto muke, suza i znoja. Ovo je padanje na ispitima, probijanje rokova i ostali slični problemi. Mačke, psi, papige, ribice, hrčci, zamorci i drugi kućni mezimci – svi su pomalo depresivni, bolesni, tužnjikavi.

I ljudi su boležljivi. Najosjetljiviji je dišni sustav, crijeva, glasnice i ekstremiteti. Ovo je težak, iscrpljujući rad ili totalni nerad. Umorni i preplašeni radnici. Ovo je kazna koju piše policajac ili komunalac. Sada je na takve stvari potrebno posebno paziti i zbog Marsa u Djevici, posebno kad je još i u opoziciji s Neptunom.

Dakle, samo javni službenici samo vam se odnekud prikradu, ne vidite ih. Pauk odnosi auto. Razne druge opomene i kazne. Oprez sa bilo kakvim rokovima. Pažljivo čitati dokumente i sve ostale papire.

uranovodijete/astroportal

24 HIMALAJSKA LAMPA

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMandala za energiziranje prostora – Akril, Unikat
Slijedeća objava30.09. Zagreb – Radionica: Unutarnje dijete i odnosi
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here