Saturn na 29. stupnju je karmička lekcija svakome od nas, da se dobro zapitate gdje ste bili i kuda idete dalje. Potrebno je oprostiti sebi i drugima i zatvoriti ta vrata – zauvijek. I onda u miru i tišini prihvatiti novo.

atma.hr – 78
Tranzitni Saturn još uvijek je na 29. stupnju Jarca, a 22. ožujka/marta ulazi u znak Vodenjaka. Tada se na globalnom planu očekuju promjene, koje su započele konjunkcijom između Saturna i Plutona u siječnju/januaru 2020. godine.

Aktualne su svjetske, političke i financijske promjene, jer je ovo konjunkcija dvije jake planete gdje se dosadašnji sistem vrijednosti, u vidu Saturna, transformira pod utjecajem Plutona. Plutonova simbolika je izumiranje starog i rađanje novog, ali na bolan način koji će osjetiti svi oni koji su imali i imaju moć, odnosno oni koji su demonstrirali moć u vidu dominacije ratnim i drugim sredstvima.

Ova konjunkcija je otvaranje novog poglavlja svuda oko nas, ali treba pratiti simboliku Saturna, jer Saturn vlada Jarcem, znakom gdje se nalazila ova konjunkcija. Saturn ovih dana daje svima nama lekcije, a posebno u narednih nekoliko dana, jer se i Mjesec nalazi u znaku Jarca.

Budite u svojoj tišini, odnosno u izolaciji u kojoj se svi trenutno nalazimo. U svom miru i tišini budite sami sa sobom, pronađite sve ono što je vaše, sve ono što ste zapravo vi sami. Ovo je ujedno i aktiviranje sedmog energetskog centra.

Sada trebamo posuditi energiju od Univerzuma kako bismo oživjeli svoj život, a pritom Univerzumu vratiti s ljubavlju, na način da volimo i usklađujemo sebe sa sobom, da volimo ljude oko nas, prirodu i svijet u kojem živimo.

atma.hr – 39

U ovim trenutcima trebamo se okrenuti, razmisliti i razumjeti što je ono što je svakome od nas sveto. Ovo sada shvatite kao priliku da sebe prosvijetlite. Inače nije svaki dan, svaka prilika za prosvjetljivanje.

Saturn na 29. stupnju je karmička lekcija svakome od nas, da se dobro zapitate gdje ste bili i kuda idete dalje. Kako da to sve učinite, a da bude valjano i da napredujete u sebi? Naravno, svatko kako zna i umije, molitvom, meditacijom, poniranjem u sebe.

Ovdje je bitan trenutak ostaviti stvari onakve kakve jesu, napustiti taj dio sebe koji vas boli već dugo. Potrebno je oprostiti sebi i drugima i zatvoriti ta vrata – zauvijek. I onda u miru i tišini prihvatiti novo.

Dajte sebi priliku da budete opušteni i u skladu, da prihvatite ono što je novo i što vam dolazi. Ne treba očekivati da će sve to ići lako, jednostavno i bez imalo napora. Na kraju će Saturn ući u znak koji mu odgovara, koji mu daje novosti i promjene pa će tako stvari na kraju doći na svoje.

Nena Janković/astroportal.in

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here