Sada je vrijeme za dovršavanje, priznavanje onoga što jest. Otpustite iz svog života sve što vas blokira, tek tada dolazi nešto bolje. Podvlačimo crtu ispod jednog životnog poglavlja, donosimo odluke koje ne možemo izbjeći. Imamo priliku izbora –  želimo li ostati u tami nesvjesnog ili izaći na svjetlo? Na to nas poziva i susret Jupitera i Saturna na prvom stupnju Vodenjaka, 21.12.

atma.hr – 78
Saturn se pomiče na posljednji stupanj Jarca i tamo će ostati do 17.12. kada će se pomaknuti u znak Vodenjaka.

Svaki planet na posljednjem stupnju ima predznak neminovnosti, nekog kraja, rekapitulacije svega dosad proživljenog. Podvlačimo crtu ispod jednog životnog poglavlja, donosimo odluke koje ne možemo izbjeći.

Saturn je već bio na toj poziciji u ožujku/martu i srpnju/julu ove godine. Život nam se već tada počeo mijenjati usred vanjskih okolnosti. Uvidi i shvaćanja te događaji koji su tada bili prisutni u našem životu sada se pojavljuju ponovno kako bi ih mogli u potpunosti shvatiti i riješiti.

Saturn nas želi nečemu naučiti. Imamo priliku upoznati svoje strahove, osloboditi se njihovih okova, preuzeti odgovornost i donijeti odluke koje su bitne za našu budućnost.

Kritika, stid, osjećaj zapletenosti u neke probleme, što god da se pojavi, sada imate priliku iscijeliti, kako biste u budućnosti lakše stvarali svoj život.

atma.hr – 39

Sada je vrijeme za dovršavanje, priznavanje onoga što jest.

Nemojte pružati otpor promjenama. Otpustite iz svog života sve što vas blokira, tek tada dolazi nešto bolje.

Slijedite svoj ritam, unatoč osjećaju neke neminovnosti i hitnosti.

Nemojte žuriti, dajte si vremena da sagledate okolnosti iz više uglova.

Odnosi s autoritetima, starijim osobama, poslovni status podložniji su promjenama.

Ništa izvan vas nije odgovorno za vaš život. Samo vi. Mi smo ti koji uvijek imamo mogućnost izbora.

Promjenama u svom mikro Svemiru, otpuštanjem negativnosti, krivnje, straha, nemoći te preuzimanjem odgovornosti za sebe i svoj život, doprinosimo pozitivnim promjenama u kolektivnoj svijesti.

Mi kao čovječanstvo se razvijamo. Povezani smo, sve je umreženo… Kada bismo toga bili svjesni, činili bismo više dobra jedni drugima, Zemlja bi postala ljepše mjesto za život.

atma.hr – 78
Stare i neupotrebljive strukture se trebaju razgraditi, kako bismo stvorili bolje, produktivnije i smislenije. Ako nešto i izgubite u ovom razdoblju, nemojte žaliti. Idete prema boljem, vjerujte da možete više i bolje, da zaslužujete.

Imamo priliku izbora –  želimo li ostati u tami nesvjesnog ili izaći na svjetlo i pronaći smisao i svrhu svog života? Činiti dobro za sebe i druge, biti povezani u dobru, biti slobodni…

Na to nas poziva i susret Jupitera i Saturna na prvom stupnju Vodenjaka, 21.12.

Julijana Oremović

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

NOVE CIJENE!
2-3 kg - 89 kn
4-6 kg - 115 kn
7-10 kg - 165 kn
10-15 kg - 289 kg
25-30 kg - 499 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here