Saturn u Strijelcu se javio nakon 30 godina i do 7. listopada 2015. godine je u napetim aspektima s Jupiterom i Marsom
Iako je krajem prošle godine Saturn ušao u Strijelca, znak optimizma i kontakata sa strancima, vrlo brzo se vratio u tajanstvenog, mračnog Škorpiona preko kojeg je išao čak i retrogradnim hodom. Srećom, situacija se konačno mijenja na bolje.

Prelazak Saturna preko devetog zodijačkog znaka, od 18. rujna 2015. godine do 19. prosinca 2017. godine najviše će osjetiti Jarčevi, Vodenjak i Vage, znaci u kojima je utjecaj ove planete naglašen, a najmanje Rakovi, Lavovi i Ovnovi.

Mnogo toga će se promijeniti već poslije 18. rujna, kada Saturn, planeta discipline, ambicije i prošlosti, poslije 30 godina uđe u znak Strijelca. Budući da je planet karme i ograničenja, do 7. listopada u napetim je aspektima s Jupiterom i Marsom (a sa Neptunom u Ribama i Plutonom u Jarcu i mnogo duže), poželjno je da obratite više pozornosti na pravna pitanja i odredbe ugovora, kao i na dogovore sa strancima, bilo da se radi o nekom novom vidu suradnje ili obnovi starih kontakata.

Ukoliko planirate odlazak u inozemstvo, selidbu ili boravak u nekoj stranoj zemlji, bilo da je u pitanju stručno usavršavanje ili razmjena učenika, poslije 7. listopada sve će ići lakše i brže, samo budite strpljivi … Što se zdravlja tiče, obratite više pažnje na jetru i žuč.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Planeta ambicije u vašem devetom astrološkom polju donosi vam šanse za uspostavljanje kontakata sa strancima, a ako ste mladi za dobivanje stipendije. Poslije 7. listopada možete očekivati ​​uvećanje prihoda, naročito ako vaš zanimanje ima veze sa sportom ili umjetnošću.

BIK (21.4. – 21.5.)

Simbol ograničenja u vašoj astrološkoj kući novca opominje izbjegavati rizične financijske transakcije i nepotrebne troškove. Izazovan aspekt s planetom prosperiteta odgovara predstavnicima vašeg znaka koji se bave nekim kreativnim zanimanjem.
BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Prelazak Saturna preko vašeg sedmog astrološkog polja, pod nepovoljnim utjecajem Marsa, planete akcije, upozorava da prolongira sudske procese koji su se ionako odužili. Partner vam želi nametnuti svoju volju, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

RAK (22.6. – 22.7.)

Vladalac vaš astrološke kuće partnerskih odnosa, Saturn u kvadratu s planetom akcije i strasti, ne utječe najpovoljnije povoljno na vaš ljubavni život, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Poslije 7. listopada, možete očekivati ​​uvećanje prihoda.

LAV (23.7. – 22.8.)

Planeta strasti i akcije u vašem znaku pod utjecajem Saturna, simbola kašnjenja, do 7. listopada usporava vaše planove, ako se bavite znanošću, medicinom, farmacijom. Ovo nije razdoblje u kojem treba donositi odluke o ulasku u bračne vode ili započinjanje zajedničkog života.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Pozicija vladaoca vaš astrološke kuće ljubavi ali i pravnih procesa, Neptuna, planeta obmana, upozorava da budete oprezni po pitanju dugotrajnih sudskih procesa ili kupoprodaje nekretnina. Vaš vladalac Merkur u Polukvadrat sa Saturnom upozorava da povedete više računa o važnoj dokumentaciji.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vaš vladalac, Venera, simbol ljubavi u vatrenom Lavu pod utjecajem planeta prošlosti, Saturna u kući mentalnog stanja, može vam donijeti susret s osobom koja vam je nekada mnogo značila.
ŠKORPION (23.10. – 10:11.)

Sa Saturnom u astrološkom polju novca i Marsom u polju karijere, vjerojatno ćete morati još malo da se strpite kada se radi o naplati nekih starih potraživanja ili manjem priljevu novca. Kvadrat s vašim vladaocem Marsom, do 7. listopada usporava obnovu suradnje sa strancima.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Kvadrat između Jupitera, planete prosperiteta u astrološkoj kući karijere i Saturna u vašem znaku, još uvijek usporava realizaciju nekih vaših planova u vezi s inozemstvom. Pozicija Marsa, simbola strasti, nagovještava mogućnost susreta s nekim vatrenim znakom.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Saturna i Jupitera u astrološkom polju inozemstva, poslije 7. listopada vam može donijeti obnovu suradnje sa strancima, osobito ako zbog posla često putujete. Ipak, trebalo bi izbjegavati rizične financijske transakcije.

VODENJAK (21.1. – 19. 2.)

Pozicija Saturna, jednog od vladalaca vašeg znaka u astrološkoj kući iznenađenja, dosta utječe na vaš odnos s partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Rasplet nekog sudskog procesa ili selidbu u inozemstvo, možete očekivati ​​nakon 7. listopada.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Planeta ambicije i trajanja, Saturn u vašem astrološkom polju karijere, pod utjecajem jednog od vladalaca vašeg znaka, Jupitera, simbola prosperiteta i kontakata sa strancima, može vam donese prolongiranje sudskih procesa ili realizacije nekih važnih poslova.

astrologinja Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti.rs

Prethodna objavaKako pripremiti “kumis”, najbolji ruski narodni lijek za vitalnost i probavu
Slijedeća objavaAshwagandha : Najmoćnija biljka Indije
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.