Foto: pixabay.com

Pitajte nekoga tko je sa Saturnom na “ti” – što misli o njemu?

Pitajte nekoga tko se noćima budio iz more, bježao od istina u koje nije želio vjerovati – kako se danas osjeća?

Na kraju, pitajte sve one koji su prošli kroz Saturnova iskušenja i izašli mudriji, svjesniji i izdržljiviji iz svega – bi li se njihova bit promijenila? Ili se samo probudila?

Tranzitni Saturn, od prosinca 2014. godine nalazi se u Strijelcu i boravit će u njemu do 20. prosinca 2017. godine.

Donosio je, još uvijek donosi i donosit će važne lekcije svim Strijelcima, onima sa podznakom u Strijelcu, s Mjesecom ili Venerom u Strijelcu. Kroz mnoga iskušenja već ste prošli.

Oni sa Suncem u Strijelcu, uče se strpljenju, mudrosti u trenucima kada bi naglo reagirali i uče da je potrebno uložiti vrijeme i trud za ostvarenje velikih želja.

Znali ste vi to i prije Saturna, on vas je podsjetio i probudio da krenete tim snovima u susret, usmjereniji na uspeh više nego inače, savlađujući prepreke na putu do cilja. Naučili ste da cilj nije najvažniji i da se lekcije uče putem do cilja.

Oni s podznakom u Strijelcu, naučili su i još uvijek uče, da nisu svi ljudi otvorenog srca. I da riječi nisu uvijek istina. Da obećanja nisu uvijek konačan dogovor. Također, spoznali su jačinu koja se krila ispod vedrog osmijeha. I spoznali su vlastitu vrijednost. I, ne, nije to sebično, nikako uobraženo, to je potrebno i jedino prihvatljivo.

Jer, ako vi ne postanete svjesni vlastite vrijednosti, ni drugi je neće biti svjesni. Ono smo što mislimo o sebi. Nije vam bilo lako. Možda vam i danas nije lako. Ali da je drugačije, ne biste mogli funkcionirati.

Potrebne su vam određene prepreke, kako biste napredovali. Vrijeme je da povjerujete da vaši ciljevi dobivaju fizički oblik.

Oni kojima je Mjesec u Strijelcu su možda i najviše bili izloženi surovosti Saturna. Ali ništa nije bez razloga i svaki ispit je vodio ka novoj spoznaji.

336×280 lijevo text-54

Život vas je vodio nekim novim putovima, kojima ste vi i željeli krenuti, ali ste tek na tom putu shvatili da to zapravo nije ono što vam je potrebno.

U vaše živote dolazili su neki ljudi, o kojima ste sanjali i kakve ste željeli, ali pored tih osoba se niste osjećali onako kako ste mislili da hoćete.

Sjetite se svojih najskrivenijih planova krajem 2014. godine i planova koje imate danas – jesu li ostali isti?

Svi oni sa Venerom u Strijelcu, prošli su kroz veze za koje su smatrali da imaju dobru perspektivu i kroz prekide za koje ne znaju zašto su se dogodili. Promijenilo se vaše shvaćanje ljubavi. Vjerovali ste da je ljubav nešto sasvim suprotno od toga kako je danas osjećate.

Otkrili ste neke skrivene talente, kojih ranije niste bili svjesni. Pomalo ste se i sklonili od gužve, udaljili od nekih osoba, pored kojih se više ne osjećate ugodno.

Saturn na Veneri oblikuje emocije. Kroz bol, suze i izdaje, vodi vas ka esenciji vaših emocija. Budi vas. A to je, priznat ćete, veliki dar.

Rajna Cvetković

astroportal.in

Responsive text-61
Energetska čakra narukvica od kristala SRCE

Sastav: opsidijan (crne perle), 7 kristala u 7 boja – ametist (ljubičasto), lapis lazuli (modro), tirkiz (plavo), zeleni aventurin (zeleno), tigrovo oko (smeđe), citrin (žuto), crveni jaspis (crveno), metalni ukrasi antik stila u srebrnoj boji

Promjer perlica: 8 mm

Duljina: oko 19 cm (rastezljivo)

Cijena: 120 kn

Prethodna objavaRabindranath Tagore: Čini mi se da sam te morao voljeti…
Slijedeća objavaNe mogu više ovako! Život mi je postao nepodnošljiv! Ovo je tekst za vas…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.