Foto: pixabay.com

Od 22.3. Saturn mijenja znak, ali samo privremeno. Dosegnut će svega prvi stupanj Vodenjaka, 11.5. krenuti retrogradno i 1.7. ponovno se vratiti u znak Jarca do kraja ove godine, kada će zajedno s Jupiterom ostaviti Jarca i krenuti novim putem. Saturn u Vodenjaku nas uči kako da budemo bolji ljudi, kako da poštujemo planet koji je naš dom i shvatimo da nismo centar svemira, te da ne možemo sve držati pod kontrolom. U prilici smo naučiti iz prošlih iskustava i stvoriti bolju budućnost.

atma.hr – 78
Vodenjak je simbol zajedništva, humanosti, povezanosti s drugima, simbol je budućnosti, progresa i svega onoga vidljivog, opipljivog, ali i suptilnih energija koje nas spajaju. On nas podsjeća na vrijednost prijateljstva, timskog rada, odnosno važnosti i dobrobiti djelovanja u grupi.

Moje ‘ja’ ustupa mjesto važnosti ‘mi’.

Što moje ‘ja’ može učiniti da bi bilo bolje onima oko mene, potom i meni samome?

Iako živimo u vremenu izolacije koja nas prisiljava da ostajemo kući i izostaje društveni segment, to ne znači da ne možemo ostati povezani, brinuti jedni o drugima, biti tu za one koje volimo.

Oprostite onima na koje ste ljuti.

Pomirite se sa samima sobom i vlastitim strahovima.

atma.hr – 39

Saturn u Vodenjaku nas uči kako da budemo bolji ljudi, kako da poštujemo planet koji je naš dom i shvatimo da nismo centar svemira te da ne možemo sve držati pod kontrolom.

U prilici smo naučiti iz prošlih iskustava i stvoriti bolju budućnost.

Može pokrenuti neke nove građanske inicijative i pokrete, borbe za ravnopravnost, otpor prema pozicijama moći. On stvara vođe novog svijeta u kojem će dobrobit čovjeka biti na prvom mjestu.

Na osobnoj razini najviše promjena trenutno mogu očekivati oni koji su rođeni oko 21. siječnja/januara, 20. travnja/aprila, oko 22. srpnja/jula te 22. listopada/oktobar.

Mrežama za ljude, lancima za ribe

Vezani su ljudi svi

Oni dišu kao jedan, čitav svijet je svezan

Konopcima ljubavi.

(Sva čuda svijeta, Jura Stublić&Film)

Julijana Oremović

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

  1. Da li je moguće da nam dajete više detalja i prognoza,umjesto uopćavanja i teorisanja kako ispraviti čovječanstvo.koja
    već uveliko znamo jer ih i vi neprestano ponavljate…
    Dakle možete li biti precizniji i detaljniji u tumačenju planetarnih pozicija i opcija???Hvala

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here