Foto: pixabay.com

Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dvije mistične planete biti u ljubavi – Venera i Merkur. Ipak, važno je da se fokusiramo na spoj najsretnijih, a to su Jupiter i Venera. Venera je planet ljubavi i obilja, a u 2021. nam može donijeti puno radosti, lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. S druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti. Otkrivamo koji će dan u 2021. godini biti najsretniji za vaš horoskopski znak…

atma.hr – 78
2020. godina bila je puna izazova, naglih promjena i donijela nam je život koji baš nismo planirali, ali sigurni smo da ste i u njoj imali određene lijepe trenutke. S druge strane, očekuje nas nova 2021. godina pa se više ne moramo osvrtati nazad, već trebamo hrabro zakoračiti u ovu godinu i očekivati pozitivne promjene.

U susretu s 2021. godini možemo se radovati mnogim novim sretnim danima. Iako postoje tehnike, načini i trikovi koji svaki dan mogu učiniti posebnim i radosnim, astrolozi ističu da će nam pojedini dani u 2021. godini donijeti najviše sreće.

Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dvije mistične planete biti u ljubavi – Venera i Merkur. Ipak, važno je da se fokusiramo na spoj najsretnijih, a to su Jupiter i Venera.

Venera je planet ljubavi i obilja, a u 2021. nam može donijeti puno radosti, lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. S druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti.

Otkrivamo koji će dan u 2021. godini biti najsretniji za vaš horoskopski znak:

atma.hr – 39

Ovan – najsretniji dan je 26.03.2021.

Kada se planet ljubavi, Venera, poravna sa Suncem, očekuje nas magija romantike i uzbuđenje zbog novog početka. U ovom danu ostvarit će se želja o kojoj je Ovan sanjao, naročito ako je u pitanju ljubav.

Sunce i Venera u ovom periodu boravit će u vašem znaku pa vas očekuje ugodno romantično putovanje i velika šansa da osjetite leptiriće u trbuhu.

Bik – najsretniji dan je 17.01.2021.

Uran, planet promjena putuje kroz vaš znak sve do 2021. godine i donosi vam buđenje i inspiraciju. U siječnju/januaru kvadrat između Jupitera i Urana donijet će vam preokret u profesionalnom životu.

Pojačava se vaša motivacija i ambicija, ali morate biti strpljivi kako biste vidjeli prve rezultate svog truda.

Blizanci – najsretniji dan je 31.05.2021.

U astrologiji Sjeverni mjesečev čvor predstavlja našu sudbinu i pravac u kojem se kreće budućnost, a 31.05. formira konjunkciju sa Suncem koje je u tom trenutku u znaku Blizanaca.

Donijet će vam sreću i samopouzdanje, ali će vas potaknuti i da napravite prave korake ka svojoj sudbini.

atma.hr – 75Rak – najsretniji dan je 23.06.2021.

Trigon između Jupitera i Sunca u vašem znaku donosi vam poseban poticaj sreće Ovo je najharmoničniji aspekt za vaš znak i bit ćete optimistični i puni nade.

U istom danu dogodit će se trigon Venere i Neptuna pa vas očekuje i romantična magijska prašina koja će vas potaknuti da maštate i otvorite se za ljubav.

Lav – najsretniji dan je 13.07.2021.

Planet ljubavi – Venera i planet moći, Mars, usklađuju se jednom u dvije godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku.

Ovaj jedinstven aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i sretan emotivni ciklus.

Očekuje vas inspiracija i romantična težnja. Iskoristite ovaj period za ostvarenje vlastitih želja.

Djevica – najsretniji dan je 12.07.2021.

Sretni planet, Jupiter, ove godine dva puta će ući u znak Riba, osvijetlit će vašu kuću ljubavi i donijeti vam divne iskre u emotivnom odnosu.

Ovo će biti sjajna prilika da riješite sve izazove u romantičnoj vezi. Ljubav će vas odvesti do nekih novih visina i osjećaja, a vrhunac sreće očekuje vas 13.07., kada Merkur kreira trigon s Jupiterom.

atma.hr – 78
Vaga – najsretniji dan je 06.09.2021.

Vi ste romantičan znak Zodijaka, maštate, sanjate, imate istančano oko za estetiku i luksuz, a to se 06.09. pojačava.

Trigon Jupitera i Venere donosi vam ljubavnu priču epskih razmjera, ali vas i potiče da ostvarite poslovne ambicije.

Škorpion – najsretniji dan je 17.11.2021.

Vaš vladajući planet, Pluton, 17.11. poravnat će se sa Suncem u vašem znaku što vam donosi sjajnu moć, dragi Škorpioni.

Sve negativno, svoju bol i loša iskustva pretvorit ćete u želju za borbom i uspjehom. Vatreni Mars u vašem znaku kreira sekstil s romantičnom Venerom i donosi vam pojačane emocije i strasti.

Strijelac – najsretniji dan je 21.05.2021.

Tijekom proljeća, vaš vladajući planet, Jupiter, preselit će se u sanjive Ribe i osvijetlit će vaš emotivni život 21.05., samo tjedan dana nakon što će Jupiter proći kroz vaš znak. Imat ćete poticaj da ostvarite ljubavne želje, jer će Merkur i Venera utjecati na poboljšanu komunikaciju u vašoj kući partnerstva.

Moćan aspekt trigona Venere i Saturna dogodit će se istog dana i pružit će trajnu snagu vašim emotivni odnosima, ali će učiniti i to da predstavite sebe na najbolji način.

atma.hr – 39

Jarac – najsretniji dan je 23.08.2021.

Iako vaš vladajući planet, Saturn, nije poznat po tome što donosi sreću, kada se poravna s Venerom u harmoničnom trigonu, aktivirat će vašu kuću karijere i uspjeha. Očekuje vas uspjeh na poslu i čvrsta pozicija.

Pojačana kreativnost pomaže vam da napravite put koji će vas odvesti do ostvarenja najvećih ambicija. Ovo je dan sjajnih mogućnosti i susreta, zato povucite neke važne poteze i samo idite naprijed!

Vodenjak – najsretniji dan je 11.02.2021.

Ovo je izuzetno moćan dan prepun raznih mogućnosti. Mlad Mjesec vam pomaže da skinete staru “kožu” i potpuno prihvatite promjene i novi ciklus života.

Sretne planete, Venera i Jupiter kreiraju konjunkciju u vašem znaku Zodijaka istog dana kada se događa i mlad Mjesec. Pred vama je period ljubavi, obilja, luksuza i zadovoljstva. Očekuju vas lijepe mogućnosti i radosne prilike iza svakog ugla.

Ribe – najsretniji dan je 21.06.2021.

S ekspanzivnim Jupiterom koji je ove godine dva puta svraćao u vaš znak, možete smatrati da je 2021. definitivno vaša godina. Pred vama su sreća i obilje, ali 21.06. osjetit ćete divan utjecaj vodenog trigona između ljubavne Venere is sanjivog Neptuna.

S Neptunom koji je vaš vladajući planet i koji je trenutno u vašem znaku i spojem Venere i Mjeseca očekuje vas sjajan dan za flert, nove ljubavi, kreativnost, ideje i proširenje horizonta. Nijedan san nije nedostižan, zato dozvolite osjećajima da vas osvoje i krenite putem zvijezda.

lovesensa

115 KYLE GRAY: PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

11 vježbi uz pomoć kojih ćete poboljšati svoju duhovnu povezanost

Ova knjiga pruža čitatelju priliku da putem 11 vježbi posve preobrazi svoju energiju, da je podigne na višu razinu i da svakome tko ih prakticira proširi uvid u smisao života, njegove talente i misije koje svatko od nas ima ovdje na planetu Zemlji.

Knjiga “Podignite svoju vibraciju” Kylea Greya riznica je kvalitetnih vježbi, uvida i inspiracije koji nam svima trebaju. Ona nas iz dana u dan, korak po korak, na vrlo jednostavan način vodi kroz proces transformacije i konačno u potpunu slobodu da budemo zdravi, sretni i u dubokom miru.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

1 KOMENTAR

  1. samo tjedan dana nakon što će Jupiter proći kroz vaš znak. ???
    Ne razumijem što je pjesnik htio reći strijelcu?
    Da je Jupiter bio u strijelcu 2021.? OMG, nije valjda toliko neznanje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here