Foto: pixabay.com

Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dvije mistične planete biti u ljubavi – Venera i Merkur. Ipak, važno je da se fokusiramo na spoj najsretnijih, a to su Jupiter i Venera. Venera je planet ljubavi i obilja, a u 2021. nam može donijeti puno radosti, lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. S druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti. Otkrivamo koji će dan u 2021. godini biti najsretniji za vaš horoskopski znak…

atma.hr – 78
2020. godina bila je puna izazova, naglih promjena i donijela nam je život koji baš nismo planirali, ali sigurni smo da ste i u njoj imali određene lijepe trenutke. S druge strane, očekuje nas nova 2021. godina pa se više ne moramo osvrtati nazad, već trebamo hrabro zakoračiti u ovu godinu i očekivati pozitivne promjene.

U susretu s 2021. godini možemo se radovati mnogim novim sretnim danima. Iako postoje tehnike, načini i trikovi koji svaki dan mogu učiniti posebnim i radosnim, astrolozi ističu da će nam pojedini dani u 2021. godini donijeti najviše sreće.

Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dvije mistične planete biti u ljubavi – Venera i Merkur. Ipak, važno je da se fokusiramo na spoj najsretnijih, a to su Jupiter i Venera.

Venera je planet ljubavi i obilja, a u 2021. nam može donijeti puno radosti, lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. S druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti.

Otkrivamo koji će dan u 2021. godini biti najsretniji za vaš horoskopski znak:

atma.hr – 39

Ovan – najsretniji dan je 26.03.2021.

Kada se planet ljubavi, Venera, poravna sa Suncem, očekuje nas magija romantike i uzbuđenje zbog novog početka. U ovom danu ostvarit će se želja o kojoj je Ovan sanjao, naročito ako je u pitanju ljubav.

Sunce i Venera u ovom periodu boravit će u vašem znaku pa vas očekuje ugodno romantično putovanje i velika šansa da osjetite leptiriće u trbuhu.

Bik – najsretniji dan je 17.01.2021.

Uran, planet promjena putuje kroz vaš znak sve do 2021. godine i donosi vam buđenje i inspiraciju. U siječnju/januaru kvadrat između Jupitera i Urana donijet će vam preokret u profesionalnom životu.

Pojačava se vaša motivacija i ambicija, ali morate biti strpljivi kako biste vidjeli prve rezultate svog truda.

Blizanci – najsretniji dan je 31.05.2021.

U astrologiji Sjeverni mjesečev čvor predstavlja našu sudbinu i pravac u kojem se kreće budućnost, a 31.05. formira konjunkciju sa Suncem koje je u tom trenutku u znaku Blizanaca.

Donijet će vam sreću i samopouzdanje, ali će vas potaknuti i da napravite prave korake ka svojoj sudbini.

atma.hr – 75
Rak – najsretniji dan je 23.06.2021.

Trigon između Jupitera i Sunca u vašem znaku donosi vam poseban poticaj sreće Ovo je najharmoničniji aspekt za vaš znak i bit ćete optimistični i puni nade.

U istom danu dogodit će se trigon Venere i Neptuna pa vas očekuje i romantična magijska prašina koja će vas potaknuti da maštate i otvorite se za ljubav.

Lav – najsretniji dan je 13.07.2021.

Planet ljubavi – Venera i planet moći, Mars, usklađuju se jednom u dvije godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku.

Ovaj jedinstven aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i sretan emotivni ciklus.

Očekuje vas inspiracija i romantična težnja. Iskoristite ovaj period za ostvarenje vlastitih želja.

Djevica – najsretniji dan je 12.07.2021.

Sretni planet, Jupiter, ove godine dva puta će ući u znak Riba, osvijetlit će vašu kuću ljubavi i donijeti vam divne iskre u emotivnom odnosu.

Ovo će biti sjajna prilika da riješite sve izazove u romantičnoj vezi. Ljubav će vas odvesti do nekih novih visina i osjećaja, a vrhunac sreće očekuje vas 13.07., kada Merkur kreira trigon s Jupiterom.

atma.hr – 78
Vaga – najsretniji dan je 06.09.2021.

Vi ste romantičan znak Zodijaka, maštate, sanjate, imate istančano oko za estetiku i luksuz, a to se 06.09. pojačava.

Trigon Jupitera i Venere donosi vam ljubavnu priču epskih razmjera, ali vas i potiče da ostvarite poslovne ambicije.

Škorpion – najsretniji dan je 17.11.2021.

Vaš vladajući planet, Pluton, 17.11. poravnat će se sa Suncem u vašem znaku što vam donosi sjajnu moć, dragi Škorpioni.

Sve negativno, svoju bol i loša iskustva pretvorit ćete u želju za borbom i uspjehom. Vatreni Mars u vašem znaku kreira sekstil s romantičnom Venerom i donosi vam pojačane emocije i strasti.

Strijelac – najsretniji dan je 21.05.2021.

Tijekom proljeća, vaš vladajući planet, Jupiter, preselit će se u sanjive Ribe i osvijetlit će vaš emotivni život 21.05., samo tjedan dana nakon što će Jupiter proći kroz vaš znak. Imat ćete poticaj da ostvarite ljubavne želje, jer će Merkur i Venera utjecati na poboljšanu komunikaciju u vašoj kući partnerstva.

Moćan aspekt trigona Venere i Saturna dogodit će se istog dana i pružit će trajnu snagu vašim emotivni odnosima, ali će učiniti i to da predstavite sebe na najbolji način.

atma.hr – 39

Jarac – najsretniji dan je 23.08.2021.

Iako vaš vladajući planet, Saturn, nije poznat po tome što donosi sreću, kada se poravna s Venerom u harmoničnom trigonu, aktivirat će vašu kuću karijere i uspjeha. Očekuje vas uspjeh na poslu i čvrsta pozicija.

Pojačana kreativnost pomaže vam da napravite put koji će vas odvesti do ostvarenja najvećih ambicija. Ovo je dan sjajnih mogućnosti i susreta, zato povucite neke važne poteze i samo idite naprijed!

Vodenjak – najsretniji dan je 11.02.2021.

Ovo je izuzetno moćan dan prepun raznih mogućnosti. Mlad Mjesec vam pomaže da skinete staru “kožu” i potpuno prihvatite promjene i novi ciklus života.

Sretne planete, Venera i Jupiter kreiraju konjunkciju u vašem znaku Zodijaka istog dana kada se događa i mlad Mjesec. Pred vama je period ljubavi, obilja, luksuza i zadovoljstva. Očekuju vas lijepe mogućnosti i radosne prilike iza svakog ugla.

Ribe – najsretniji dan je 21.06.2021.

S ekspanzivnim Jupiterom koji je ove godine dva puta svraćao u vaš znak, možete smatrati da je 2021. definitivno vaša godina. Pred vama su sreća i obilje, ali 21.06. osjetit ćete divan utjecaj vodenog trigona između ljubavne Venere is sanjivog Neptuna.

S Neptunom koji je vaš vladajući planet i koji je trenutno u vašem znaku i spojem Venere i Mjeseca očekuje vas sjajan dan za flert, nove ljubavi, kreativnost, ideje i proširenje horizonta. Nijedan san nije nedostižan, zato dozvolite osjećajima da vas osvoje i krenite putem zvijezda.

lovesensa

115 PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

banner za knjige PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

1 KOMENTAR