PONEDJELJAK 11.6.2018.

Mjesec (2) u danu i Sunce (1) u broju donose solidnu energiju tijekom ovoga dana. Sunčeva energija će nadjačati Mjesečevu energiju s toga iskoristite ovaj dan u poslovne svrhe. U danima u kojima vlada Mjesec (2) nije dobro davati novac, u smislu obaveza plaćanja računa, pa pokušajte to odgoditi za prekosutra – kada vas Mjesec (2) ostavlja na miru. Mjesec (2) u danu može pojačavati strahove i oklijevanja te donijeti dvoumljenje. Ne dajte se zavarati! U ljubavi otvoreno tražite objašnjenje i odgovore. Ne držite probleme u sebi jer će se s vremenom samo povećati – pa će tada biti još teže raščistiti stvari.

39

UTORAK 12.6.2018.

Mars (8) u danu i Mjesec (2) u broju vladaju ovim utorkom. Ovo je kombinacija dvije dijametralno različite planete. Tijekom ovoga dana pokušajte obavljati samo rutinske poslove – koji od vas ne traže previše razmišljanja. Mjesec (2) će vam usporavati reakcije te donijeti dvoumljenje i nesigurnosti. U ljubavnim odnosima, kako je Mars (8) agresija, a Mjesec (2) emocija, moglo bi doći do svađa i rasprava među partnerima. Nemojte da vas nesigurnost pokoleba – ponekad trebate prihvatiti da ne pokazuju svi emociju na isti način. Nemojte rušiti sklad u odnosima – osim ako nije došao trenutak za promjenu statusa!

SRIJEDA 13.6.2018.

Merkur (5) u danu i Jupiter (3) u broju daju brze i promjenjive događaje tijekom ove srijede. Jupiter (3) bi mogao donijeti veoma pozitivne i neočekivane promjene koje će povoljno utjecati na vas. Mudro je biti skoncentriran i spreman na akciju, što se najviše odnosi na komunikaciju s ljudima i na intelekt. Promjene i prilagodbe su nužne i neophodne! Energije dana su jako dobre, no ipak – birajte riječi jer način komuniciranja može uvelike utjecati na razvoj događaja. Ovo je dan kada biste mogli doći do saznanja što zapravo želite – i tako ćete započeti kretanje prema novim izazovima i životnim odlukama!

39

ČETVRTAK 14.6.2018.

Jupiter (3) u danu i Saturn (4) u broju danu daju pomalo neutralne vibracije tijekom ovoga četvrtka. Ovo je dan kada bi, nekima, mogle doći Saturnske (4) nagrade za dugotrajno uložen trud. To se može odnositi kako na privatni tako i na poslovni život. U koliko ste u nekim nedoumicama – povoljan je dan da potražite dobar savjet, jer ćete ga sigurno dobiti. Mogući su manji novčani dobici. Kroz dan pokušajte proći što mirnije!

PETAK 15.6.2018.

Venera (6) u danu i Merkur (5) u broju donose pozitivne energije ovoga petka. S obzirom na to da obje planete daju brzinu – ovo je dan kada ćete se trebati malo bolje organizirati. Kombinacija Venere (6) i Merkura (5) donijeti će pozitivne promjene. Sve isplanirano moguće je dovesti do cilja bez većih problema. Mnogima će poslovi ići jako dobro. Oslobodite se negativnih misli, strahova i ograničenja – sada su vam svi putevi otvoreni. Iskoristite mudro ovaj pozitivan dan!

39

SUBOTA 16.6.2018.

Saturn (4) u danu i Venera (6) u broju donose uglavnom stabilne energije ovome danu. Ova subota je pomalo umirujuća i povoljna je za kraća putovanja i za susrete s osobama koje nismo dugo vidjeli. Dan je povoljan za ljubavne susrete i druženje s partnerom – ali i za pomaganje bolesnima i nemoćnima na koje često zaboravljamo. Manji radovi u kući ili u vrtu još će vas dodatno opustiti tijekom ovoga dana. Ovu subotu pokušajte provesti u prirodi – tako ćete trajno napuniti energiju za nadolazeći novi radni tjedan.

NEDJELJA 17.6.2018.

Sunce (1) u danu i Uran (7) u broju, za kraj tjedna, donose veoma različite i promjenjive energije. Uran (7) može donijeti povišeni krvni tlak, glavobolje i stres – a Sunce (1) aritmije i osjetan pad energije. Moguće je da ćete se ove nedjelje osjećati loše. Poslušajte sebe i ponašajte se onako kako osjećate. Ako vam se javi poriv za samoćom – to je u redu. Najbolje je pustiti da dan prođe bez ikakvih konflikata. Kombinacija ove dvije planete pomalo će vas mučiti i stavljati na test. Izdržite!

39

POKLON ČITATELJIMA

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy (www.facebook.com/TarotGalaxy) i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvajaju vrijedne nagrade! Prva osoba osvaja NUMEROSKOP (opširnu, personaliziranu numerološku kartu), druga osoba osvaja ANALIZU LEKCIJA kroz život a treća osoba SINASTRIJU (Usporednu analizu partnera). Sretno!

Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy

[email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.