Secrets of Psychedelic Integration – 4 dnevni intenziv Holotropskog disanja s predavanjem na temu integracije iskustava u proširenim stanjima svijest

U današnje vrijeme renesanse terapije psihodelicima, posvuda se promoviraju njene dobrobiti, dok se malo govori o rizicima ako se substance uzimaju samostalno, u neprikladnom okruženju i bez adekvatne pripreme integracije i brige nakon. Sve je više osoba koje imaju problema razumjeti svoja iskustva, umjesto dobrobiti događaju se nove traume, a mnogi na kraju zatraže stručnu pomoć, no malo je terapeuta koji imaju potrebnu edukaciju da bi pomogli osobama u tim stanjima.

Zato je ova radionica prvenstveno namijenjena onima koji rade s ljudima – psihoterapiju, coaching, tjelesno orijentiranu terapiju ili bilo kakav oblik podrške, a koji bi željeli nadograditi svoje razumijevanje i terapijski pristup.

Holotropsko disanje je duboka terapijska metoda koja omogućava pristup proširenim stanjima svijesti, upravo kao i psihodelici, ali samo uz pomoć vlastitog daha i sigurnog okruženja.

U cjelodnevnom predavanju Tomasza Kwiecinskog, autora knjige Follow the Call i terapeuta koji već dugi niz godina radi terapije uz pomoć proširenih stanja svijesti, bit će govora o transpersonalnoj psihologiji, terapijskim modelima za rad s psihodelicima i važnosti adekvante pripreme i integracije. Kroz vlastito iskustvo proširenog stanja svijesti (bez upotrebe ikakvih supstanci!) imat ćete priliku za dublje razumijevanje transformativnog potencijala tih stanja. Predstavit ćemo vam i korisne alate za integraciju iskustava, a sve ćemo zaokružiti Ritualnom saunom (Temazcalom).

Javite nam se što prije na [email protected] ili putem forme ispod.
Radionica će biti na engleskom jeziku uz prijevod, ako bude potrebe.

Osim ovog retreata Holotropsko disanje možete iskusiti i na vikend radionicama u Zagrebu (bez spavanja, dolazite od doma) … sljedeća je 26.-28.05.