Foto: pixabay.com

Od 10. travnja/aprila očekuje nas jedan od najpozitivnijih aspekata – sekstil Venere i Jupitera. Pored toga što je fantastičan za napredak u ljubavi, romantičnu konekciju i obnavljanje bliskosti, ovaj tranzit vam može donijeti i povoljniju situaciju na polju financija. Iskoristite ovaj period uživanja i maksimalno živite u ljepoti sadašnjeg trenutka.

atma.hr – 78
Astrološke prognoze otkrivaju da nas 10. travnja/aprila očekuje jedan od najpozitivnijih aspekata – sekstil Venere (planete ljubavi) i Jupitera (planete radosti).

Energija ovog planetarnog spoja osjećat će se par dana, a sekstil Jupitera i Venere donosi nam period zabave, strastvenih iskri i magične ljubavi. Osjećat ćete unutarnju sreću i dobro raspoloženje lako ćete podijeliti s drugima.

Pored toga što je fantastičan za napredak u ljubavi, romantičnu konekciju i obnavljanje bliskosti, ovaj tranzit vam može donijeti i povoljniju situaciju na polju financija. Moguć je iznenadan priljev novca ili rješenje nekog starog duga.

Sada je trenutak da pokažete svoju karizmu i šarm. Osjećate se sjajno, što se naročito odražava na vaše samopouzdanje.

Dobit ćete i davat ćete brojne komplimente, a vaša privlačna energija pozitivno će utjecati na vaš ljubavni život. Osjećate se privlačno i spremni ste svladati neke stare blokade.

atma.hr – 39

Oni koji su u vezi probudit će svoju i partnerovu maštu. Ako ste slobodni, ovo je sjajan period za nova poznanstva i ljubavi koje se mogu pretvoriti u nešto veličanstveno.

Imat ćete potrebu za promjenama i avanturama pa je moguće putovanje, učenje o drugim kulturama, širenje znanja, ali i osobnih granica kroz izlazak iz zone sigurnosti i komfora.

Sve vaše interakcije na polju karijere donijet će dobre rezultate i zadovoljstvo, a jedino na što treba obratiti pažnju u ovom periodu je da ne pretjerate u hedonizmu i uživanju, naročito kada je riječ o jelu i piću.

Iskoristite ovaj period uživanja i maksimalno živite u ljepoti sadašnjeg trenutka.

lovesensa

118 SUPERPRIVLAČITELJ

SUPERPRIVLAČITELJ

Metode za manifestiranje života iznad vaših najvećih očekivanja

Gabby Bernstein, autorica superpopularne knjige Univerzum ti čuva leđa u svojoj novoj knjizi ide korak dalje i otkriva nam svoje jednostavne i učinkovite metode za manifestiranje najdubljih želja i snova. U knjizi ćete saznati kako raditi manje i dobivati više, kako se opustiti se i vjerovati da vam ono što želite već stiže, svakoga dana osjećati radost i diviti se čudima i sinkronicitetu oko sebe.

Uz pomoć prokušanih duhovnih metoda, iskustava i pouka ove hvaljene i popularne autorice pronaći ćemo moć da i sami ostvarimo trajno zadovoljstvo i obilje

Cijena: 129 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here