Drago mi je da si tu!

Započinjemo s proljetnim ciklusom seminara za aktiviranje samoiscjeljivanja po Da-MIR metodi. Na seminarima se prenose znanja, vještine i tehnike koje služe za održavanje osobnog zdravlja tretiranjem eteričnog tijela. Ovi seminari izuzetno su prikladni za primjenu kod osoba koje podržavaju proces samoiscjeljivanja.

atma.hr – 45

Cilj seminara je da svaka osoba usvoji znanja i sposobnosti za održavanje optimalnog stanja duha i fizičkog tijela uz ispravno psihološko i emotivno stanje. Po završetku seminara, (1., 2. i 3.), polaznici su osposobljeni da iscjeljuju osobno stanje i situacije u svojoj obitelji.

Specifičnost ovih seminara su vođene meditacije u kojima se aktivira (inicira) senzibilnost tijela i energetska protočnost u fizičkom i energetskim tijelima polaznika. Ujedno se, kao efekt istoga, podiže nivo svijesti, kao i senzibilnost na duhovne promjene i uvide.

Polaznik po završetku ove tromjesečne edukacije ima bolju percepciju energetskog tijeka kod sebe i kod drugih osoba.  Usvaja znanja i tehnike kako djelovati na mentalno i emocionalno tijelo, kako iscijeliti i uskladiti eterično i fizičko tijelo i na kraju preko metode Soul speaking dolazi u kontakt s vlastitom Dušom. Aktiviranjem same tehnike počinje i iscjeljivanje organa, životnih situacija i odnosa.

Djelotvornost tehnike dokazuje ulazak klijenta u stanje Mira.
Iz Mira ulazimo u stanje  zdravlja.
Mir i zdravlje nam omogućuju da budemo u Skladu (usklađenost između fizičkoga i energetskog sustava čovjeka).
Iz sklada dolazimo do Svjesnosti (ili u Svijest).
Svjesnost je osnovni put k Mudrosti kao jedne od najvažnijih karakteristika čovjeka.

Specifičnost Seminara 1 je prepoznavanje i održavanje eteričnog tijela koje prožima naše fizičko tijelo. Svi osjeti nastaju u eteričnom tijelu koje je izloženo vanjskom utjecaju iz naše osobne ili poslovne okoline. U tim kontaktima, koji predstavljaju aktivnost našeg života, nastaje onečišćenje u tijelu. Time gubimo osobnu sposobnost kvalitetnog življenja, odnosno elan za obavljanje naših redovnih poslova. Stoga se na seminaru 1 omogućava održavanje osobnog eteričnog tijela u ispravnom stanju. Tehnika je vrlo jednostavna i primjenjiva u svakom trenutku, a preporuča se u večernjim satima jer tada djeluje i na kvalitetu sna.
Naučit ćemo kako uspostaviti ravnotežu energije duha, tijela, misli i emocija, a pri tom osjetiti ugodu postojanja u vlastitom fizičkom tijelu (biću).

atma.hr – 45

Na Seminaru 2 ulazi se u energetski svijet koji nam omogućuje uvid u duhovne aktivnosti koje predstavljaju naše karmičko djelovanje u životu. Seminar 2 je posebno pogodan za podizanje mogućnosti djelovanja u vlastitoj obitelji. Uspješno se nadoknađuje energija koja nam daje volju za poduzimanje aktivnosti u životu. Ujedno se dobije znanje i uvid u tijek energije koja ulazi u čovjeka i omogućuje mu da s manje mentalnih aktivnosti postigne više rezultata u životu.
Kad smo postigli senzibilnost tijela na djelovanje i utjecaje okoline te dopunsku energiju koja nam daje snage za rješavanje situacija u životu, na Seminaru 3 se usklađujemo s okolinom. Korištenje vještina i znanja sa Seminara 3 omogućuje da naše aktivnosti uz što manji trošak energije daju najpovoljniji efekt za nas i za našu okolinu. Na trećem seminaru naš se energetski potencijal usuglašava s našom okolinom.
Seminari su prikladni za osobe koje planiraju poduzetničku ili obrtničku djelatnost. Povećani tijek energije u tijelu omogućuje i bolji protok energije u poslovnim aktivnostima.
Seminari su jednodnevni i održavaju se subotom.
Ukupno su tri seminara. Uvjet za naredne seminare je završetak prethodnog.
Pristup seminarima je slobodan za sve osobe. S polaznicima se dogovara osobni razgovor prije početka seminara.
Seminari se odvijaju u kvalitetnom prostoru za edukacije. Za polaznike je osiguran radni materijal, oprema potrebna za izvođenje, osvježavajući i topli napici, voće, grickalice te ručak u restoranu objekta gdje se izvodi seminar.

Seminar 2 će se održati 21.03.2020., a Seminar 3 18.04.2020. u Hotelu I.
Datum: 29.2.2020.
Vrijeme: 9:30 – 18:30
Lokacija: Hotel I Zagreb, Ive Robića 2

Više o radu Akademije zdravlja možete pročitati na https://www.akademijazdravlja.com

Organizacija seminara: Dragica, tim Akademije Zdravlja po Da-MIR metodi
Seminar vodi: Damir Šturman, mag. ed. Dr. E.M.
Cijena seminara:  900,00 kn po danu. (120,00€), plaća se po dolasku na seminar
Popust:  za uplate do 22.2.2020. cijena iznosi 2.100,00 kn (300,00€) za sva tri seminara.

Prijave:
Dragica: 091 173 6234, mail: [email protected]
Damir: 091 533 6819, mail: [email protected]
Dobro došli!