Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

U subotu 31.08.2019. duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog životnog pročišćavanja elementom vatre.

SEMINAR KOJI MIJENJA ŽIVOT NA BOLJE !!!

U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba, s početkom u 14.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Drevne tehnike i metode iscjeljivanja tijela, duha i uma koje naučite u toku cjelodnevnig seminara ostaju vaše znanje za cijeli život.

Program i sadržaj Rituala svete vatre ovog puta ćemo raditi u čast LJETA I SUNCA, bez kojeg ne bi bilo ni života na planeti zemlji te HARMONIJE svih sudionika. Ako smo u harmoniji zadovoljni smo na svim poljima života. Podršku ćemo imati i od mladog mjeseca na nebu i zvijezda. Mladi mjesec je najbolje vrijeme za nove početke, nova nastojanja, stvaranje pozitivnih promjena, vrijeme ljubavi i romanse, zdravlja i sreće, bogatstva, uspijeha, hrabrosti i prijateljstva. Svaki posao koji zahtjeva dodatnu energiju i snagu dobro je započeti u ovom razdoblju jer će biti završen.

Uz cjelodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici. Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.

Svojim dugogodišnjim iscjeliteljskim iskustvom i radom sa elementom vatre, majstor vatre Neven Carin garantira svim sudionicima sretan i uspješan prelazak preko žeravice ali odluku moraju donesti sami.

Poslije seminara organizirana je podjela diploma kao i tradicionalna Hrvatska večera za sve sudionike!

atma.hr – 61
JEDINSTVENO U SVIJETU – VATRENA AMAJLIJA

Sudionici će moći ponijeti kući i VATRENE AMAJLIJE kao simbol i podsjetnik na taj dan! ( Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve. ). Izrađuje ju majstor vatre nakon seminara u posebnom ritualu spajanja vašeg srca sa energijom vatre . Vatrena amajlija vibrira vašom željom i privlači tu situaciju u vaš život . Vatrena amajlija je jedna od najmoćnijih amajlija u svijetu .

atma.hr – 45

 Zašto hodanje po žeravici:

 •  Za dodatan izvor energije
 •  Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti
 •  Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama
 •  Za bolje partnerske odnose
 •  Za povećanje samosvijesti i kreativnosti
 •  Za dovođenje tijela u harmoniju
 •  Za čišćenje loše karme i raznih ovisnosti
 •  Za pomlađivanje tijela
 •  Za oslobađanje od stresa, briga, strahova
 •  Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na tvorničke postavke“ uslijed čega, čovjek dobiva više energije koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tijekom godina.

Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.

Od pamtivijeka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz cijelu zabilježenu povijest, hodanje po žeravici prakticirali su šamani, svećenici i obični ljudi, kao dio religijskog rituala ili iscjeliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne dijelove našeg bića – naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.

Nije neophodno da čovjek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudjelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Nitko nije obvezatan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi osjeti njezin poziv.

Stoga, ako se tijekom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmjeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.

Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.

atma.hr – 45

Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.

 • Promijenite svoj život na bolje!

TKO HODA PO ŽERAVICI? – TKO DOLAZI NA SEMINARE?

Hodaju sve dobne skupine, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stupanj obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, manageri…

To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sjećajući se iskustva žeravice mi si možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio !

Najveća zadaća vatre je da zapali naš unutarnji oganj koji je postao slabiji tijekom našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da iscijeli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori Vam nove puteve u vašem životu.

FACEBOOK – SLIKE SA PRETHODNIH SEMINARA

YOUTUBE – Emisija Na rubu znanosti – Hod po žaru – Neven Carin, majstor Rituala hodanja po vatri

ISKUSTVA SUDIONIKA NAKON SEMINARA

PODACI O SEMINARU:
DATUM: 31.8. 2019.
TRAJANJE OD 14 DO 23h
CIJENA: 1.200,00 kn

Za sve prijave do 18.8.2019. odobravamo popust 30%.
Mogućnost plaćanja na rate i kartice : DINERS, AMEX, VISA …

POSEBAN POPUST AKO DOVEDETE PRATNJU: ( cura, dečko, susjeda, frendica, mama….. 🙂 Onda je cijena simboličnih 700 kn po osobi za oba seminara.

U cijenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

atma.hr – 45

MJESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zagreba

SMJEŠTAJ: za sve sudionike izvan Zagreba mogućnost smještaja u sobama sa bračnim krevetom u planinskoj kući nedaleko održavanja seminara. ( svi mogu ostati 2 dana 🙂 ). Prema dogovoru možemo imati obilazak svetih mjesta na planini Okić, mjesta gdje su se desila čudesna iscjeljenja koja su dokumentirali svećenici.

NAPOMENA: ograničen broj sudionika

INFORMACIJE I PRIJAVE: [email protected]; 091 565 4848
Prijava se vrši uplatom akontacije u iznosu od 300,00 kn na račun a ostatak prilikom dolaska na seminar:

CENTAR ZA PRIRODNE METODE ISCJELJIVANJA NEVEN CARIN,
Samoborska Ulica 43, Klinča Sela
žiro račun: IBAN : HR6023900011101077510
svrha plaćanja: SEMINAR
poziv na broj: 11052019

Uplatom akontacije rezervirate svoje mjesto na seminaru.U slučaju otkazivanja sudjelovanja na seminaru akontacija se ne vraća ali ju možete iskoristiti prilikom sljedećeg održavanja seminara.

INFORMACIJE:  [email protected]; 091 565 4848

Poslušajte radio emisiju o ISCJELJIVANJU VATROM

FACEBOOK.

NAPOMENA: ograničen broj sudionika ( uplatom akontacije od 300kn rezervirate svoje mjesto na seminaru )

Prijavite se ovdje za Seminar koji mijenja život na bolje:

Komentari sudionika nakon Hodanja po žeravici:

T.P.,Jastrebarsko
Vezano za hodanje po žeravici, sve skupa je bilo odlično, svidjela mi se priprema i sami hod. Osim hodanja mene se posebno dojmilo i za to ti svaka čast i priznanje tvoje iscjeliteljske moći koje si lijepo prezentirao na meni, tvoje kretanje rukom na mojim leđima gdje me ukočilo i osjećaj kako s spuštanjem tvoje ruke ukočenost putuje prema dolje i izlazi van, jednom riječju RESPECT.
Eto toliko od mene i želim ti puno sreće i uspjeha iako sumnjam da će ti trebati, pošto tvoja dijela pokazuju koliko si dobar.
Pozdrav
T.

atma.hr – 45

J.Z., Zagreb
Prvo moram naglasiti da Vaš pristup, objašnjenja i vođenja su tako jednostavni i sugestivni da hodanje po žeravici je prirodan nastavak. Kada smo dolazili, nisam mislila da bih se upustila u avanturu zvanu ,,žeravica,, – a suprug je bio siguran da to nije za njega jer je jako osjetljiv na toplinu – ali bilo je tako prirodno to napraviti.
Nismo imali nikakovih opeklina ili neugoda ni u tom trenutku niti poslije, ali osjećamo neke promjene, naravno na bolje. Tako suprug na desno oko vidi bistrije i u čitavom tijelu se osjeća laganiji, kao da ima koju godinu manje nego što ima.
Ja, koja imam uvijek problem sa ravnotežom, kao da sam postala stabilnija i to kao da sam čvršće povezana sa zemljom, ali me noge ne bole. Spavala sam izvrsno, uključivo i da prošlu noć sam spavala skoro osam sati, što za mene, koja se budim oko 4 sata ujutro, je pravi zgoditak. i dišem dobro!
Biti će mi drago ponoviti ovo iskustvo… J.Z.

R.P.,Zaprešić
Carinovi plamičci čine oganj dobra a protiv zla u nama.
Nevenova vatra čudotvorno djeluje a čovjek joj se spontano predaje i vjeruje. Rezultat je pročišćenje tijela i duha objašnjivo samo iscjeliteljevom intuicijom i misterij vjerovanja u taj fenomen poznat već milenijuma.
OSOBNO ISKUSTVO R.P.

Z.M.,Zagreb
Neven, hvala za sve, na ugodnom i korisnom provedenom danu sa svima, hodanju na “1000 stupnjeva”.
Hodanje po žeravici poseban doživljaj, preporučam svima i starim i mladim i bolesnima i zdravima.
Svako će naći oduševljenje i dodatni poticaj za sebe, nadvladati strah i uživati u tome, tako da je sigurno kasnije sve lakše, ako čovjek ima u mislima:”ako sam prošao žeravicu onda mogu sve”
Hvala

A.P. Bled , SLO

Pozdravljen Neven. Puno ti iz srca hvala ❤ Još sabirem sve osječaje… bilo je božanstveno. Od početka pa još traje i trajat če .

Imaš Božju moč da pomažeš ljudima. Hvaljen si. I izabran.
Nisam očekivala nešto tako ljepo… Puno ljubavi i dobrote i svega dobroga ❤ Bila sam več na osobnih duhovnih radionica… Bilo je dobro i promjenila se. I zahvalna sam.
A Kod tebe stvarno dolazi od srca i Boga ❤
I sve se dogodi u pravo vrijeme i niti malo slučajno.

Neven HVALA TI ❤❤❤
Sve dobro želim.
HvaLa ti što si me čuvao ❤ I opogumio me.

LU KA , SLO
Neven it was a great experience with FIREWALKING under your guidance on your beautiful location. And the Full Moon was there too.
See you next time

Livia Korponai , Novi Sad
Dragi Nevene,
hvala lepo na divnom danu, uživala sam i u predavanju i u vežbama. I drago mi je što sam se odlučila sada napraviti ovaj veliki korak. Atmosfera je bila jako prijatna i upravo kako ste i vi rekli, preko igre i vežbi smo naučili više nego što smo to u tom trenutku bili svesni.
Još jednom se zahvaljujem na lepom i prijatnom iskustvu i što ste na lagan, nežan a istovremeno i odlučan način pomogli svima nama da taj korak napravimo sa puno hrabrošću i vere.
Pozdrav i želim vam dalji uspešan rad – mada kako vidim vi toliko volite čime se bavite da vam to nije ni posao nego životni stil.

Z.B.
Dragi Nevene,
Hvala ti mnogo!
Bilo je izvrsno, uspio si kreirati tako kvalitetan i snazan proces i dinamiku u grupi, te tako kvaltetnu atmosferu u ljudskom i radnom smislu da je izgledalo kao da se poznajemo puno duze i da smo se vec i ranije sretali, sto i jesmo u druzbama iz ranijih zivota…
Nastavljamo…,
Zdravko

Prijavite se ovdje za Seminar koji mijenja život na bolje:

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here