SAMOOZDRAVLJENJE – PRAKTIČNA PRIMJENA SAMOISCJELJENJA
 

U prosincu 2009. Izašla je prva knjiga hrvatskog autora Kristijana Kolege (Kakudmi das) pod naslovom: “Samoozdravljenje-praktična primjena samoiscjeljenja” gdje se u 192 stranice i 23 poglavlja opisuje lako razumljiva i jednostavna tehnika mentalnih vježbi pomoću kojih svatko može promijeniti kemijsko stanje tijela i na taj način izliječiti bilo koju bolest i poremećaj. Sposobnost samoiscjeljenja nalazi se u svima nama. Sve što je potrebno je znanje o tome na koji način razviti tu sposobnost.

Nekoliko riječi o knjizi i tehnici samoozdravljenja : Ljudskom biću današnjice bolest predstavlja jedan od najvećih problema i uzrokom je tjeskobe praktički svim uzrastima. Većina nas ima osjećaj bespomoćnosti pred naletima opsežnog broja poremećaja, virusa ili genetskih oboljenja i raznim mogućnostima ispaštanja od bolova i invaliditeta. Bolesti smanjuju kvalitetu i trajanje života i često se dogodi da osim bolesnika ispaštaju i osobe koje su dio njegove obitelji i svakodnevnog života. Težak zadatak moderne medicine uvijek je bio pronaći uzrok bolesti kako bi je uspješno eliminirali. Ukoliko, npr., pijemo zatrovanu vodu, zbog čega nas boli trbuh i imamo probavne smetnje, uzimati lijek protiv bolova u trbuhu bio bi samo dio rješenja, jer nismo shvatili koji je pravi uzrok. Na taj način, samo tretiramo simptome, dok pravi uzrok i dalje postoji i prijeti novim simptomima. Moderna medicina još uvijek ne poznaje korjenski uzrok niti jedne bolesti. Taj pokus može uraditi svatko; pitajte svoga liječnika koji je uzrok neke bolesti (po vašem izboru). Na njegov odgovor pokušajte postaviti pitanje: «A koji je uzrok tome?» Ako ste prehlađeni, kišete, kašljete i imate manjak energije u tijelu, liječnik vam može reći da vam je oslabio imunitet i da su to simptomi te slabosti. Vi dalje pitajte što je uzrokovalo pad imuniteta i kako to imunitet pada, koje su zakonitosti tih promjena, i uostalom, koji je kapacitet mog imuniteta?

 
Seminar o Samoozdravljenju I. dio
25. studeni od 18:30


Predavanje traje oko 2 sata i najviše se govori o tome kako nastaje bolest i bolovi u tijelu. Upoznat ćemo prirodu ljudskog uma i razloge zašto smo osobe kakve trenutno jesmo i može li se to na neki način promijeniti. Pravilnim razumijevanjem svoje sadašnje situacije pravilnije ćemo postupiti u budućnosti. Znanje je tehničke prirode pa se stoga preporučuje da ponesete papir i olovku kako bi zapisali ono što je vama bitno. Na II nivou demonstrirat ćemo tehniku u njezinom fizičkom i mentalnom aspektu.

 

Seminar o Samoozdravljenju II. dio
2. prosinca od 18:30

Predavanje traje oko 2 sata. Na ovom nivou upoznajemo se sa tehnikom samoozdravljenja i tri dimenzije primjene: fizička, mentalna i duhovna. Fizička primjena tehnike samoozdravljenja laka je za naučiti i primijeniti. Potrebno je 10tak minuta i svatko može započeti s osobnom praksom. Međutim, mentalna primjena je malo teža jer uključuje misli, emocije i duboka uvjerenja koja je teško otkriti a još teže promijeniti. I treća dimenzija tehnike je duhovna, što znači sve ono što se odnosi na naš identitet, odnosno prirodu našeg pravog, duhovnog ja. Učimo svojstva naše duhovne prirode i obilježja takvog razmišljanja i stavova. Upoznat ćemo se sa raznim tehnikama ovladavanja uma, kontrole emocija i transformacije bilo koje negativne situacije u pozitivnu. Učimo kako igrati ulogu vječne duhovne duše, koja nam omogućuje da bez poteškoća nadiđemo bilo koju situaciju koju nam život donese. Za II nivo savjetujem da osoba pročita barem prvu knjigu nekoliko puta.

Predavač: Kristijan Kolega (Kakudmi das).

Seminar će se održati u Divya Yoga Centru & Školi, Kralja Držislava 14/II, Zagreb (www.yogazagreb.com). 
20 Kn je trošak za prostor a Seminari o samoozdravljenju su na  dobrovoljne donacije u skladu s tim koliko vam ovo znanje vrijedi i u skladu s vašim realnim mogućnostima. Donacije se ostavljaju na kraju predavanja u kutiju za donacije. 

Potrebna je vaša prijava za Seminar na email: [email protected] ili sms 0994922261.
Za bilo kakva pitanja u vezi Seminara i tehnike, slobodno se javite na 095/504-5284 ili na [email protected].

Prethodna objavaPrepoznajte što vas uništava po izgledu lica: Imate li šećerno, glutensko, mliječno ili vinsko lice?
Slijedeća objava20.11. Split – Predstavljanje knjige “Lake misli, lako tijelo”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.