01-03.11.2019.
VIMAL Akademija, Put kroz selo 3c, Moslavačka Slatina, Popovača

„Babaji stanje“ je susret jogija, zamišljen za jogije. Kako bi se prisjetili prvog meditatora, koji iz svoga uma u nas projicira jogu za tijelo. Joga započinje i završava u postojećoj misli, i sva fleksibilnost koja u njoj postoji također se nalazi u tijelu, sva dobrota koja je u umu nalazi se u tijelu, sva mirnoća, pažnja i ljubav koja ovdje počiva poprima posljedice u tijelu. Jasno da je i suprotno također istina.

atma.hr – 45

Mi smo cvijeće koje nikada neće uvenuti, u rukama svemira.

Živimo među simultanim svjetovima. Svaki od njih je našoj percepciji izuzetan, nepromijenjiv, ali i dosljedan među najintimnijim od najčišćih interakcija koja nas ne odvajaju od nečega.

Mi nismo ovdje, niti smo ono što činimo, niti ono što govore o nama. Puno smo više od sretne baštine pune informacija i koju možda nikada ni sami nismo provjerili.

Mi nismo ono što je rečeno o nama. Ono o čemu govore knjige, ono što medicinska ili fizikalna znanost ili kemija prenose – ali također smo i to. Ako i jesmo nešto, to zapravo nije odavde.

Uzvišena svjetlost je još uvijek previše primitivna, preslaba, ona nedovoljno osvjetljava. Svaka svjetlost baca trag sjene, “sjenu svjetla.” Svaka sjena se u njoj žrtvuje. Najveća jasnoća leži spokojno i sigurno prije podrijetla svih svjetala i sjena, mnogo ranije od bilo kojeg ‘ranije’ i od bilo kojeg izvora, početka ili mogućeg postanka. Prvobitna crnina udaljuje oblake čak i od bilo kakve primisli shvaćanja, prosudbe, želje ili izražaja.

„Oni koji odmah mogu pročitati ovaj tekst, osjetit će prisutnost Babaji-ja. To je tako, i u tvojim je rukama, kao i u načinu čitanja, promatrajući slike kroz vlastitu iskrenost, poštenje i integritet, stvarajući samoga sebe u njemu.

Babaji iz svog božanskog stanja dušom prati inkarnirane ljude… i ne samo među svojim inkarnacijama, on usmjerava duhovni razvoj iskrenih osoba koje su mu se u nekom trenutku obratile radi vodstva duše. Sretan sam što se sjeća mog posjeta… i volim u ovoj prilici biti njegov domaćin, moje tijelo (je) njegovo tijelo.“

atma.hr – 45

Prijave i daljnje upute mailom na:

[email protected]

cijena seminara: 2.300 kn 

plaća se uplatom za žiro račun

cijena smještaja** i tekućih obroka: 500 kn*

*plaća se na licu mjesta po dolasku

** sobe su višekrevetne (petero i/ili šesterokrevetne)

 

POTREBAN MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH: 15 osoba

TEHNIČKI DETALJI

Babaji stanje – tišina u tišini

O susretu i za koga je…
Okupljanje grupe počinje u petak poslije podne do navečer, dan prije početka seminara.
Prvo okupljanje grupe je u subotu u 9 sati, a u 10 sati započinje seminar, bez odgađanja. Važno!: Oni koji kasne neće se moći naknadno priključiti, molimo da to uzmete u obzir i poštujete.

Svaki od ova dva dana, subota i nedjelja, sastoji se od tri susreta u potpunoj tišini, te ulasku u Babaji stanje. Susreti traju po 40-ak minuta i svaki od njih ima svoju specificnost i dubinu.

Victor će ući u svoju tišinu kao što to čini svakodnevno. Ovaj susret neće biti učenje, već dijeljenje iz tišine čije razumijevanje nadilazi um. Babaji stanje se preporuća onima koji razumiju tišinu, introspekciju, unutarnje putovanje, koji meditiraju ili prakticiraju jogu kao duhovnu praksu.

U vrijeme prije i nakon zajedničkih meditacija, svatko je slobodan činiti po svojem nahođenju, no preporuča se ostati u tišini i miru. Samo vi sami možete ovo iskustvo učiniti jedinstvenim.

Mobiteli i internet: Mobilni telefoni i računala ostavljaju se kod vlasnika imanja na čuvanju, po dolasku i preuzimaju se pri odlasku.

Hrana

Za vrijeme boravka uzimat će se samo tekućine: sokovi i juhe, čajevi, voda.

atma.hr – 45

Satnica

Nulti dan – petak
Dolazak u kasnijim popodnevnim ili večernjim satima.

Prvi dan – subota
09:00 – okupljanje grupe
10:00 – izostanak riječi, otvaranje Babaji stanja
15:00 – buđenje / kreacija Babajija u nama, prepoznavanje
17:00 – unutarnja tišina u dubinu, gdje je naša pažnja naša energija

Drugi dan – nedjelja
06:00 – prvi susret
10:00 – drugi susret
14:00 – zadnji susret i zatvaranje

Lokacija:

VIMAL Akademija
Adresa:
Put kroz selo 3c
Moslavačka Slatina, Popovača
Hrvatska

Google maps link

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here