Foto: pixabay.com

22. studenog/novembra do 21. prosinca/decembra Sunce boravi u znaku vatrenog Strijelca. Sezona Strijelca donosi i posljednju pomrčinu za ovu godinu, retrogradnu Veneru i još mnogo toga! Neka vam ove sezone bude cilj ispuniti dane stvarima koje uzbuđuju vaš duh i zapaljuju vatreni plamen vašeg srca.

atma.hr – 78
Sezona Strijelca naša je točka u godini da učimo, rastemo, poučavamo i pronalazimo svoju inspiraciju. Nosi energiju koja nam pomaže da pronađemo avanturu, lakoću i da maksimalno iskoristimo ostatak godine.

Možemo se osjećati znatiželjnijim, možemo biti izražajniji više avanturistički raspoloženi. Možemo tražiti nove informacije ili novo razumijevanje ili pak želimo svoju priču podijeliti s drugima. Strijelac je u znaku učitelja i učenika pa ćemo se možda tijekom sezone naći u preuzimanju ovih uloga. Komunikacija će biti spontana, brza i dinamična.

Sezona Strijelca donosi posljednju pomrčinu za ovu godinu, retrogradnu Veneru i još mnogo toga!

28. studenog/novembra Sunce je u konjunkciji s Merkurom. Merkur se poravnava sa Suncem, što ukazuje da je započeo novi ciklus Merkurove energije. U astrologiji se to naziva superiornom konjunkcijom.

Energija Merkura se obnavlja i mi možemo osjetiti kako se naši vlastiti mentalni procesi obnavljaju. Možda razmišljamo jasno, vidimo stvari u novom svjetlu ili pronalazimo inspirativne načine da na stvari gledamo.

30. studenog/novembra Venera je u sekstilu s Neptunom i donosi nježnu energiju koju možete koristiti da umirite svoje srce, prakticirate brigu o sebi i njegujete svoje voljene.

atma.hr – 52
01. prosinca/decembra Neptun kreće direktno što može donijeti intuitivne uvide, kreativne izljeve pa čak može i podići veo s nečega što je u našim životima bilo mutno.

04. prosinca/decembra imamo glavni događaj sezone, mlad Mjesec i potpunu pomrčinu Sunca u Strijelcu. Odvijat će se u 7,34h na 12,22 Strijelca. Ova pomrčina vjerojatno će donijeti nagrade za naš trud. Pomrčine su akceleratori i pomažu nam da napravimo skok u novo stanje svijesti, ali pod energijom ove pomrčine sada ćemo se naći na čvrstom tlu.

11. prosinca/decembra Venera je u konjunkciji s Plutonom. Ova kombinacija energije može potaknuti borbu za moć u našim odnosima ili kada je u pitanju novac. Ako se osjećate sputani ili ugušeni od strane nekoga ili nečega, ova energija također može doći do glave, pozivajući vas na akciju.

Ova energija također može pomoći u transformaciji odnosa u našim životima, omogućujući nam da zakoračimo u novu moć. Dok energija dostiže vrhunac na ovaj dan, ovo je nešto s čime se možemo ugoditi i povezati cijeli prosinac/decembar.

banner za knjige NOVAC I ZAKON PRIVLACENJA

19. prosinca/decembra očekuje se pun Mjesec. Jupiter je prekrasno usklađen s ovim punim Mjesecom, nudeći ekspanzivne, obilne energije. Možemo se zateći kako razmišljamo drugačije ili vidimo stvari iz nove perspektive. Pod ovim punim Mjesecom mogu se otkriti nove informacije i uvidi, ali važno je slijediti svoju intuiciju.

Također Venera se počinje retrogradno kretati, do 29.01.2022. Retrogradna Venera je vrijeme kada stvari srca mogu izroniti na površinu. Zamislite to kao prijelaznu točku kroz koju se moramo kretati kako bismo ogulili dublji sloj našeg srčanog centra.

Također može osvijetliti naše odnose i izazvati nas da poduzmemo akciju s mjesta usklađenog s većom i višom ljubavlju. Ako je veza odslužila svoje vrijeme, retrogradna Venera često dovodi stvari na kraj.

Novac se također može pokrenuti pod ovom energijom, pokrećući našu vlastitu vrijednost i vrijednost koju pridajemo određenim stvarima u našim životima. Što god da se dogodi tijekom ove retrogradnosti, imajte na umu da je često potrebno sačekati da Venera ponovno ide izravno da stvarno razumijemo više lekcije.

atma.hr – 78
Pred nama je dinamičan i mnogo lakši period koji će naročito odgovarati vatrenim znakovima: Ovnovima, Lavovima i Strijelcima ili onima koji imaju podznak u ovim znakovima. Dozvolite da vas vode ljubav, strast i radost.

Ako se pojave strahovi i brige, prepoznajte ih kao vodilje koje će vas usmjeravati prema onome što vas blokira i prema onome što učite nadići.

Neka vam ove sezone bude cilj ispuniti dane stvarima koje uzbuđuju vaš duh i pale vatreni plamen vašeg srca.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić