Svatko može naučiti iscjeljujuću energiju SHAMBALLA, nema preduvjeta.

Kao i Reiki Shamballa je energija bezuvjetne LJUBAVI, koja dolazi kroz našu srčanu čakru kako bi pomogla liječiti sebe i druge. Glavna svrha tih aktivacija i Inicijacija je naš osobni razvoj i osnaživanje snage kroz LJUBAV prema sebi i drugima. Na taj način se postiže cjelovitost i sloboda. Inicijacija u Shamballu nas povezuje sa našim JA JESAM Prisutnosti ili našim VIŠIM JA. Na taj način se povezujemo sa Shamballa Gradom Svjetlosti i kolektivnom svijesti svih Uzašlih Majstora.

Dodatna korist Shamballe je da se radi sa MAHATMA energijom. Mahatma je naše vlastito Božanstvo koje doživljava sve što postoji kao JEDNO. Kada radimo sa Shamballom automatski pomažemo, ne samo sebi nego svima u svijetu i Majčici Zemlji.

Shamballa radi na višem vibratornom planu i zato dozvoljava razmjenu energije puno brže snage i intenziteta. Shamballa asistira kod ponovnog uspostavljanja našeg punog potencijala, tako da možemo osjetiti ostvarenje u svim aspektima života. To uključuje, ali nije limitirano samo na zdravlje, financije, odnose i karijeru. Shamballa je duhovna praksa zamišljena kao forma energetskog iscjeljenja. Za razliku od Usui Reikija ovdje nisu potrebna stroga pravila postavljanja ruku

Postoje četiri Inicijacije kod Shamballe:

Prvi stupanj omogućava samoiscjeljenje i rad na drugima. Iscjeljenje nastupa za cca pet minuta. Dovoljno je samo intuitivno pogledati gdje treba postaviti ruke i krenuti. Ako slučajno ne nađemo „pravo mjesto“ energija sama ide tamo gdje je to potrebno.

Drugi stupanj Shamballe dozvoljava nam da mentalno šaljemo iscjeljujuću energiju ljudima na daljinu i udaljenim mjestima.

Treći stupanj je snažniji i dozvoljava uvođenje i iniciranje praktičara.

Četvrti je Majstorski stupanj.

Shamballa Majstori Učitelji dobivaju 352 simbola.Oni su smješteni direktno u naše energetsko polje i rade kada zatražimo prema potrebi i namjeri.

Na ovom stupnju dobivaju se i simboli za spiritualni rast.

Sada možete druge inicirati u Shamballu iako možda to nije bila vaša namjera pri učenju ovog sistema. Nemojte biti iznenađeni ako budete privučeni kako bi djelili sistem sa ostalima nakon ovog stupnja.

 *   *   *

Shamballa može biti upotrebljena za još neke svrhe osim fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog iscjeljenja ljudi. Možete ju koristiti za iscjeljenje životinja, biljki, energetsko čišćenje vašeg radnog mjesta i doma; blagoslov hrane, povećanje jasnovidnosti i jasnočujnosti, povećanje snage kristala i preparata, probijanje kroz prometnu gužvu i pomoć pri popravljanju stvari. Budite kreativni i samo zatražite sa jasnom NAMJEROM uz iskazivanje ZAHVALNOSTI za pruženu pomoć.

Svako može biti iniciran i nikakve posebne vještine nisu potrebne da bi se moglo prakticirati ovaj sistem. Čak nije potrebno ni vjerovati u Shamballu, jedino je treba biti otvoren kada isprobavamo ovu vrstu energetskog rada.

NEMA POLOŽAJA RUKU. Gdje god da postavite ruke na tijelo energija će naći put do mjesta gdje je to potrebno. Tipičan Shamballa iscjeljujući tretman traje desetak minuta.

 *   *   *

Živimo u vremenima velikih promjena: od bića koja su sazdana više od materije nego od svjetla do bića koja su sazdana više od svjetla nego od materije.

Shamballa nam je poslana da olakša ovu tranziciju.

Vrlo je jednostavna, donosi nam samoosnaženje pomažući nam vidjeti unutrašnje svjetlo i razumjeti da smo svi u ovome zajedno. Što dotiče druge, dotiče i nas i obratno. Kada ljudi to shvate, svijet će se iscijeliti.

Inicijacije uživo i na daljinu

Certifikat i uputstva za rad

Cijena svakog stupnja 300 kn

Ekayaa Ivana Novačić
Majstor Učitelj Shamballe
www.reikisistemi
[email protected]
Prethodna objavaVlada posljednji Pun Mjesec u 2016.: Vrijeme za suočavanje s ljudima iz prošlosti i zaokruživanje godine!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 15.12.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.