Narukvica je izrađena od perli ametista s ukrasnom zoisit perlom i ovalnom ametist perlom. Ispletena je makrame uzorkom, perle su nanizane na konopljinu nit prirodne boje. Čisti auru, donosi sklad, smanjuje stres i stišava um.

atma.hr – 61
Ametist je ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija.

To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe.  Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost.

Ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost. Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju.

Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru. Poboljšava proizvodnju hormona,  uravnotežuje metabolizam, jača organe za čišćenje, probavne organe, podiže imunitet, čisti krv.

Oslobađa fizičkog, emotivnog i psihičkog  bola ili stresa, smanjuje glavobolju i otpušta napetost, pomaže kod bolesti kože, liječi nesanicu.

Zoisit  je kamen koji poboljšava vitalnost i transformira negativnu energiju u pozitivnu.

Pomaže oporavak nakon stresa ili dugih perioda bolesti. Pojačava energiju, pomaže da se stabilizira energetsko polje i oslobode skriveni talenti. Donosi nadu, pojačano povjerenje u život. Uravnotežuje rad adrenalinskih žlijezda i reproduktivnih organa, ojačava srce, čuva pluća, regulira krvotok.

atma.hr – 61
Pomaže u čišćenju organizma, oslobađa od svih vrsta ovisnosti, smanjuje upale, stimulira plodnost i iscjeljuje bolesti spolnih organa. Na psihičkom nivou štiti od obijesti i nepromišljenosti. Dobar je detoksikator, neutralizira preveliku kiselost i ublažava upale, jača imunološki sustav.

Na mentalnom nivou, zoisit je kristal kreativnosti, pomaže da se stabilizira energetsko polje i oslobode skriveni talenti. Smatra se mističnim kamenom, koji donosi nadu i pojačava vjeru u život, pomaže pri lijenosti i nepromišljenosti.

Shamballa narukvica Dodir nade

Dodir nademninNarukvica je izrađena od perli ametista (10 i 8 mm) s ukrasnom zoisit perlom i ovalnom ametist perlom.

Ispletena je makrame uzorkom, perle su nanizane na konopljinu nit prirodne boje.

Čisti auru, donosi sklad, smanjuje stres i stišava um. Poboljšava vitalnost i transformira negativnu energiju u pozitivnu.

Dužina narukvice je podesiva (19 – ) .

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje