Narukvica sadrži kombinaciju perli ružičasto zelenog žada, ružičastog žada i ametista, ispleteno makrame uzorkom i nanizano na konopljinu nit prirodne boje. Čisti auru, donosi sklad, smanjuje stres i stišava um.

atma.hr – 61
Žad je najcjenjeniji poludragi kamen Dalekog Istoka, simbol je čistoće i smirenosti.

Od davnina se smatra kraljevskim kamenom i vjeruje se da je inkarnacija kozmičkih načela svemira. On odgovara na vibracije planeta Neptuna i zato su mnoge duše rođene u nekom od vodenih znakova posebno snažno privučene ovim kristalom.

Štiti nas od negativnosti, zrači umirujuće i pročišćava energije. Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um.

Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Jača auru.

Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača  energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu. Pojačava imunitet, rad srca i regulira krvni tlak.

Ametist je ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija.

To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe.  Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost.

Ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost. Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju.

atma.hr – 61
Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru. Poboljšava proizvodnju hormona,  uravnotežuje metabolizam, jača organe za čišćenje, probavne organe, podiže imunitet, čisti krv.

Oslobađa fizičkog, emotivnog i psihičkog  bola ili stresa, smanjuje glavobolju i otpušta napetost, pomaže kod bolesti kože, liječi nesanicu.

Shamballa narukvica Grace

GracemanjaPerle ružičasto zelenog žada (10 mm) s perlama ružičastog žada i ametista (10 i 8 mm), ispleteno makrame uzorkom i nanizano na konopljinu nit prirodne boje.

Čisti auru, donosi sklad, smanjuje stres i stišava um. Jača  energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Dužina narukvice je podesiva (19 –).

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje