Ova prekrasna kristalna narukvica je ručno izrađena od perli žada i kristala. Ispletena je makrame uzorkom, perle su nanizane na konopljinu nit prirodne boje. Štiti nas od negativnosti, zrači umirujuće, otpušta negativne misli i opušta um.

atma.hr – 61
 Žad je najcjenjeniji poludragi kamen Dalekog Istoka, simbol je čistoće i smirenosti.

Od davnina se smatra kraljevskim kamenom i vjeruje se da je inkarnacija kozmičkih načela Svemira. On odgovara na vibracije planeta Neptuna i zato su mnoge duše rođene u nekom od vodenih znakova posebno snažno privučene ovim kristalom.

Štiti nas od negativnosti, zrači umirujuće i pročišćava energije. Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen.

atma.hr – 61
Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Jača auru.

Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača  energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu. Pojačava imunitet, rad srca i regulira krvni tlak.

Shamballa narukvica Potraga igrača života

potragaigračaživotaminiOva prekrasna kristalna narukvica je ručno izrađena od perli žada i kristala (10 i 8 mm). Ispletena je makrame uzorkom, perle su nanizane na konopljinu nit prirodne boje.

Štiti nas od negativnosti, zrači umirujuće, otpušta negativne misli i opušta um. Ublažava nervozu i strah. Jača auru.

Dužina narukvice je podesiva ( 19 – ).

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje