Ova predivna narukvica izrađena je od perli amazonita s ukrasnim staklenim perlicama i elementima tibetanskog srebra. Ispletena je makrame uzorkom i perle su nanizane na konopljinu nit prirodne boje. Pojačava životnu snagu, dovodi u red fizičko i astralno tijelo. Smanjuje stres i donosi samopoštovanje.

atma.hr – 61
Amazonit je kamen istine, časti, komunikacije, cjelovitosti, vitalnosti, ravnoteže i poštovanja.

Od davnina poznat je po svojoj ljepoti i ljekovitim svojstvima.  Povećava intuiciju, psihičku moć, kreativnost, intelekt i psihičke sposobnosti. Povezan je s grlenom čakrom i kao takav koristan u komunikaciji.

Dovodi u red fizičko i astralno tijelo. Smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Može iscijeliti emocionalne nemire i traume.

Uklanja strah i potiče radost, bistrinu uma i entuzijazam.

Općenito ima preventivno djelovanje na zdravlje, smanjuje srčane probleme, koristan je za mišiće, živčani sustav, zube zahvaćene propadanjem i osteoporozu.

atma.hr – 61
Pojačava životnu snagu, daje dublji opuštajući san, smiruje živce i čisti od negativnih energija.

Poboljšava komunikaciju ljubavi i uklanja energetske blokade, pročišćava sve meridijane, pojačava muške kvalitete u osobi.

Shamballa narukvica Svjetlost u očima

SvjetlostuočimabminiOva predivna narukvica izrađena je od perli amazonita (8 mm) s ukrasnim staklenim perlicama i elementima tibetanskog srebra.

Ispletena je makrame uzorkom i perle su nanizane na konopljinu nit prirodne boje.

Pojačava životnu snagu, dovodi u red fizičko i astralno tijelo. Smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Može iscijeliti emocionalne nemire i traume.

Uklanja strah i potiče radost, bistrinu uma i entuzijazam.

Dužina narukvice 18-23 cm.

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje