Ova atraktivna narukvica je ručno izrađena od perli pahuljičastog opsidijana i tirkiznog kamena obojenog crveno, ispleteno makrame uzorkom i nanizano na konopljinu nit prirodne boje. Nosi snažnu iscjeljujuću energiju. Potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom.

atma.hr – 61
Pahuljičasti opsidijan je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira, kamen bez granica i ograničenja. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štit protiv negativnosti. Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kada je potrebna.

Ovaj kamen stimulira rast na svim razinama. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage. Potiče smirenost i unutarnji fokus i duboko iscjeljenje duše. Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu. Djeluje na vene, kosti i potiče cirkulaciju. Povezan je s korijenskom i sakralnom čakrom.

atma.hr – 61
Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Efikasan je iscjelitelj, koji razgaljuje duh, a tijelu osigurava blagostanje.

Tirkiz potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom. Kad se stavi na treće oko pojačava intuiciju i meditaciju. Na grlenoj čakri, otpušta stare zavjete, inhibicije i zabrane i omogućava duši da se još jednom izrazi.

Istražuje prošle živote i pokazuje koliko je kreacija vaše “sudbine” proces koji traje i koji ovisi o tome što radite u svakom trenutku. Tirkiz je kamen pročišćenja. Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju.

Shamballa narukvica Venera

manjaOva atraktivna narukvica je ručno izrađena od perli pahuljičastog opsidijana i tirkiznog kamena obojenog crveno (8 mm), ispleteno makrame uzorkom i nanizano na konopljinu nit prirodne boje.

Nosi snažnu iscjeljujuću energiju. Potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom.

Dužina narukvice: 19-23 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje