Kamen ahata mnoge su kulture koristile kao moćnu zaštitnu amajliju od negativnih utjecaja.

Ahat može povećati psihičku svijest osobe koja ga nosi. Preporuča se osjetljivim, usamljenim ljudima koje je lako povrijediti.

Shivino oko od ahata može pomoći osobama koje imaju problema sa potisnutim emocijama, s osjećajima koje treba riješiti, otpustiti i iscjeliti. Pomaže u svladavanju ovisnosti i drugih destruktivnih ponašanja. Mnogi smatraju da ublažava depresiju.

Može biti korisno za osobe koje traže svrhu u životu jer pojačava razumijevanje dubljih značenja. Potiče istraživanje nepoznatog.

Preporučuje se za poboljšanje kreativnih sposobnosti. Potiče na pronalazak rješenja umjesto da se fokusirate na negativne aspekte ili probleme u svakodnevnom životu.

Energizira auru i potiče vječnu i stalnu ljubav donoseći energije univerzalne i bezuvjetne ljubavi. Poboljšava cirkulaciju, općenito ozdravljenje, oporavak, probavne i crijevne poremećaje.

Hinduističko božanstvo Shiva najčešće se prikazuje s tri oka. Dok lijevo i desno oko simboliziraju sunce i mjesec, treće oko simbolizira duhovno znanje i moć.
Vjeruje se da Shivino (treće) oko od ahata ima magična svojstva:

  •     eliminira negativnosti
  •     štiti od napada psihičkih vampira
  •     čisti auru
  •     šalje negativnu magiju natrag na njen izvor

Ahat također pomaže u otvaranju i stimuliranju trećeg oka/šeste čakre. To je izvrstan kamen za nošenje ako radite s energijom ili razvijate svoju intuiciju.

Ahat služi balansiranju, tako da ćete za vrijeme meditacije osjetiti kako njegova smirujuća energiju raspršuje anksioznost.

Držanjem ahata u ruci kao posrednika prilikom meditacije pospješuje se koncentracija i vizualizacija. Stavljanje ahata noću pod jastuk često će izazvati živopisne i ponekad proročanske snove.

Shivino oko

Štiti od negativnosti, energetskih napada, čisti auru.

Promjer: 2.5 cm + ogrlica

Cijena: 129 kn

Prethodna objavaZnakovi koji govore jeste li pali (ili ne) na vašem duhovnom putu: “Ti znaš istinu, jer istina djeluje.”
Slijedeća objavaEvo kako ćete upropastiti svoj život u 2017. na temelju svog horoskopa!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.