Shri Shri Shri Shivabalayogi Maharaj, indijski je yogi rođen 1935., a napustio tijelo 1994. U dobi od 14  godina, doživjevši iznenadni prosvjetljujući susret sa svojim učiteljem, započeo je intenzivnu duhovnu praksu – tapas, kontinuiranu meditaciju u stanju samadhija, u kojem je provodio 23 sata dnevno tijekom 8 godina i dalje po 12 sati dnevno kroz naredne 4 godine. Nakon uspješnog završetka tapasa i bogospoznaje započinje svoju misiju služenja čovječanstvu, koja se sastoji iz davanja inicijacije u meditaciju te blagoslova za probleme i potrebe ljudi putem blagoslovljenog vibhutija i tijekom pjevanja bhajana na njegovim programima. Tijekom života, blagoslovio je nekoliko učenika svojim yogijskim moćima da djeluju kao instrument njegove misije, koja se na taj način širila za vrijeme dok je i sam djelovao u tijelu, a i nakon napuštanja tijela.

Shivabalananda, direktni bliski učenik koji je više od 41 godinu proveo uz učitelja, sa suprugom dolazi u treću posjetu Hrvatskoj, u sklopu 8.međunarodne meditacijske turneje.

Programi će se održati u:

  • Zagrebu, 1. srpnja 2017.,Yoga studio Govinda u 18:00 sati
  • Splitu, 4., 7. i 8. srpnja 2017., Zenyoga Virja studio, Livanjska 2 u 18:00 sati.

Program se sastoji od 45 minutne meditacije, vibhutija za meditaciju i individualne potrebe, bhajana i individualnih pitanja.

Meditirajte jednom u prisustvu Učitelja, putem njegovog direktnog učenika, Shivabalanande, nakon čega možete samostalno prakticirati ovu meditaciju.
Svi programi su besplatni!

Više informacija na www.shiva.org i na www.meditate-shivabala.org

Kontakt za Hrvatsku
097 621 9800
[email protected]

Prethodna objavaRECEPT: Voćna vitaminska bomba za podizanje raspoloženja i imuniteta
Slijedeća objavaJedno s Bogom?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.