Narukvica je izrađena od srebrenog, prirodno oblikovanog pirita i prozirnog aura mystic kvarca, nanizano na rastezljivu gumicu. Energija ovih kristala ublažava nervozu, negativnu energiju pretvara u pozitivnu, pomaže nam naći unutarnji mir, sigurnost i ravnotežu.

atma.hr – 61
Pirit je kamen mudrosti i inteligencije. Na duhovnoj razini pomaže nam upoznati svoje pravo JA, razvija trajnu pažnju prema samome sebi i putu samorazvoja. Pomaže nam svu svoju energiju usmjerit na svoj konačni duhovni razvoj. Pokazuje nam kako u sebi usidriti i razvijati dobrotu, a zlo neutralizirati ili izbaciti.

Negativnu energiju pretvara u pozitivnu, zlo pretvara u dobro, mržnju u ljubav. Otklanja predrasude i loše slike koje stvaramo svojim ponašanjem prema drugim osobama. Ovaj kristal pomaže nam naći unutarnji mir, sigurnost i ravnotežu. Ublažava nervozu i zaustavlja nagle promjene raspoloženja. Pomaže nam realizirat ispravne odluke.

Regulira probavu i prokrvljuje kožu lica. Pomaže kod upala dišnih puteva i pluća. Aktivira rad jetre, slezene, žuči, ublažava grčeve i menstrualne bolesti.

Mystic aura kvarc pomaže prilikom meditacije u smislu da je dovodi na višu razinu. On olakšava svjesni kontakt sa anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Kristal je koristan za iscjeljivanje na svim razinama, komunikaciju s anđelima i postizanje astralne projekcije.

Podiže svjesnost i pomaže pojedincu da primijeti ljepotu unutar i izvan sebe. Kristal ima sposobnost potaknuti prisjećanja na prošle inkarnacije, kao i kanaliziranje poruka iz viših dimenzija postojanja.

atma.hr – 61
Silver Mystic narukvica od srebrenog nature pirita i aura kvarca

12manjaNarukvica je izrađena od srebrenog prirodno oblikovanog pirita i prozirnog aury mystic kvarca, nanizano na rastezljivu gumicu.

Energija ovih kristala ublažava nervozu, negativnu energiju pretvara u pozitivnu, pomaže nam naći unutarnji mir, sigurnost i ravnotežu. Olakšava svjesni kontakt s anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Pomaže nam realizirati ispravne odluke.

Dužina: 17 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje