Silverex tuš glava – Tuširanje srebrnom vodom, bez klora i bakterija!

2197

zenasetusira 54993ef49f2c5

Nagrade za patent i inovaciju, jedini proizvod na tržištu te vrste! Nanotehnologija obogaćuje vodu ionima srebra, tako da ona prodire u sve pore i sprječava razvoj bolesti. Tuširajte se prirodnim antibiotikom, bez klora i bakterija, njegujte kožu i kosu tuširajući se srebrnom vodom, zadržite ljepotu i vitalnost. Osvježite se vodenim mlazom nježnim poput svile, sa sterilizacijskim svojstvima.

atma.hr – 45

Više o proizvodu:

U estetskom i medicinskom smislu blagotvorni antiseptički i antibiotički utjecaji ovog tuša sprječavaju bolesti kože, infekcije, svrbež, akne, atopiju, tretiraju bubuljice i nadraženu kožu te djeluju pozitivno na njeno perutanje.

Voda obogaćena srebrom koja se stvara prilikom tuširanja, pravi je izvor sterilizacije zahvaljujući srebru čija je površina povećana 6.000 puta, te na taj način stvara veću kontaktnu površinu.

Rezultati Silverex tuša najbolje su vidljivi kod:

  • Osoba koje imaju problema s kožom (psorijaza, seboreja, dermatitisi, crvenila i sl.)
  • Osoba koje imaju osjetljivu kožu ili kožu sklonu aknama
  • Osoba koje imaju suhu, krhku i beživotnu kosu ili problema s prhuti
  • Za njegu osjetljive dječje kože
  • Smanjenja korištenja šampona i gelova za tuširanje

Srebrna voda iz Silverex tuša otklanja sve nečistoće i neugodne mirise, ostavljajući na tijelu dugotrajnu svježinu.

“Silverex tuširanje” pruža i osjećaj masaže i čvrstine u tijelu. Srebro i moderna tehnologija u ovom su se proizvodu jednako dobro implementirali, kao i u slučaju Silverex spreja. Jedina razlika je u veličini tretiranog područja koje je kod Silverex tuša znatno veće.

Silverex tuš tijekom svakog tuširanja kontinuirano izbacuje  čestice srebra, darivajući na taj način koži i kosi nježnost, hidrataciju i snagu. Moderna tehnologija obogaćuje vodu ionima srebra, tako da ona prodire u sve pore i sprječava razvoj bolesti. U svakom trenutku korištenja tuš ima ulogu sterilizatora zahvaljujući dvostrukom srebrnom filteru koji uklanja različite štetne klice i organske supstance.

Silverex tuš jedini je na tržištu proizvod te vrste, koji u potpunosti štiti kožu od infekcija te odstranjuje klor iz vode. Štetnost klora za kožu odavno je dokazana nizom znanstvenih istraživanja.

Filter za uklanjanje klora iz vode. Trajnost između 8 mjeseci i 1 godine (ovisi o količini klora u vodi).

Silverex tuš koristi moć srebrnih iona i učinkovito eliminira štetne klice prisutne u vodi. Svakodnevno tuširanje vodom obogaćenom ionima srebra pomaže pri održavanju čiste i meke kože.

Osvježite se vodenim mlazom nježnim poput svile, sa sterilizacijskim svojstvima!

Voda obogaćena ionima srebra pogodna je za sve vrste higijenske rutine:

  • Čišćenje lica i tijela
  • Tuširanje i kupanje
  • Njega usne šupljine
  • Njega kose i vlasišta

Redovno korištenje ionizirane vode doprinijet će očuvanju zdravlja i osobne higijene, kao i smanjenju bakterija i gljivica te stvaranja neugodnih mirisa u tuš kabinama i odvodima.

Ušteda i dugotrajnost

Voda obogaćena srebrom dodatno njeguju te je moguće smanjenje upotrebe regeneratora, šampona i sredstava za osobnu higijenu. Voda koju proizvodi Silverex tuš nije obična, njen sastav, zahvaljujući ionskom srebru, njeguje i osvježava kožu.

Silverex tuš ispunjava stroge zahtjeve ispitivanja te je potpuno bezopasan za ljude, životinje i biljke. Uz osvojene nagrade za patent i inovaciju dobitnik je brojnih svjetskih certifikata za sigurnost i učinkovitost.

Tuš je izrađen od kvalitetnog polikarbonata koji je otporan na udarce te se prilikom pada neće razbiti ili okrhnuti. Tuš je moguće ugraditi u kupaonici s vrlo malo truda, jer se jednostavno otkloni stara tuš ručka i montira novi Silverex tuš.

Silverex nano tuš glava

6 519b1af9cedfaTuširanje bez klora i bakterija. Njegujte kožu i kosu tuširajući se srebrnom vodom. Nanotehnologija obogaćuje vodu ionima srebra, tako da ona prodire u sve pore i sprječava razvoj bolesti.

Nagrade za patent i inovaciju, jedini proizvod na tržištu te vrste! Dvostruki srebrni filter. Od kvalitetnog polikarbonata, otpornog na udarce. Montira se na standardnu tuš cijev.

Cijena: 745 kn – Besplatna dostava (Hrv.)