Zabavna meditacija?! Ako ste poželjeli drugačiji oblik meditacije od “sjedni u lotos položaj, udahni i riješi se svih misli“, nudimo vam opciju meditacije u pokretu u kojoj 40 minuta uživate u slobodnom plesu, bez zadanih koraka – plešete onako kako vas tijelo vodi.

atma.hr – 45

Ples je nekako postao „zaboravljena tehnika“, a zapravo nas dovodi do ravnoteže uma i tijela. Sinnerman – meditacija u pokretu savršena je za modernog čovjeka jer vrlo brzo otklanja stege, ukočenost i otpor – na zabavan način tj. plesom. Ime je dobila prema pjesmi Nine Simone: Sinnerman, koja ima odličnu frekvenciju i ritam za otpuštanje viškova energije i napetosti, što vas konačno dovodi u stanje zadovoljstva i radosti.
Ovom posebnom meditacijom aktivira se energija Novog svijeta s ciljem brzog odbacivanja energetskih blokada i ostalih stvari koje nas opterećuju, popračeno odličnim vibracijama koje otvaraju i stimuliraju naše energetsko tijelo i psihu te nam donose emotivno rasterećenje. Zapravo postižete sve blagodati klasične meditacije, ali na jednostavniji i puno zabavniji način.

Meditacija traje ukupno 1 sat: prvih 40 min provodimo u stajaćem položaju, odnosno plešemo u svom ritmu (bez zadanih pokreta); a ostalih 20 minuta u ležećem položaju u kojem polaznici proživljavaju senzacije proširene percepcije i emotivnog rasterećenja.

Za Sinnerman – meditaciju u pokretu nije potrebno prethodno znanje niti fizička sprema. Upute ćete primiti u uvodnoj riječi, a dalje plešete u svom ritmu i prema svojim mogućnostima. Tokom plesa imat ćete povez preko očiju kako biste se usredotočili na sebe isvoje tijelo i pokrete. Preporučamo da ponesete slojevitu odjeću, udobnu obuću i debele čarape.

Pozivamo sve koji žele iskusiti zabavnu stranu meditacije da se prijave na mail: [email protected]. A do tad plešite doma kao da vas nitko ne gleda!
Organizator: Klub duhovnosti Ruke Dore duhovne

Termin: subota 1.2.2020. u 18:00h
Lokacija: Vlaška 94 – Zagreb
Donacija: 30,00 HRK