Foto: pixabay.com

52
Možda se bojite probati sjemenke jabuke ili marelice ili gorke bademe? Sadrže cijanid i to vas zastrašuje, zar ne? Ali, najnovija istraživanja će promijeniti vaše mišljenje.

Pa, “najnovija” možda nije prava riječ, jer ta teorija postoji još od 1950-ih.

Cijanid je smrtonosan, ali ne na način koji se koristi u liječenju raka. Uvjeravanje drugih da će vas cijanid ubiti je samo čin neznanja.

Trebalo bi konzumirati preveliku količinu sjemenki da bi vas ubila. Kao što kažu, “neznanje je vaš najgori neprijatelj”.

Taj strah je dugo držao ljude daleko od tajne. Sjemenke jabuka/marelica neće vas ubiti.

Jeste li ikad čuli za amigdalin? Amigdalin ima dvije molekule glukoze i jednu molekulu cijanida i benzaldehida.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ako vam ovo zvuči previše zastrašujuće, možda će vam laknuti kada saznate da cijanid i benzaldehid ciljaju samo stanice raka.

To je dio njihovih metaboličkih aktivnosti.

Inače, spojevi ostaju cjeloviti i prolaze kroz probavni trakt. Stanice raka hrane se šećerom.

Dakle, stanice raka usredotočuju se na amigdalin zbog njegove glukoze. Sad već možete pogoditi što će se dogoditi sljedeće. Kad stanice raka pokušaju metabolizirati amigdalin, one zagrizu u cijanid i benzaldehid. Molekule šećera su mamac.

Beta-glukozidaza, enzim u stanicama raka, otključava amigdalinski spoj i oslobađa smrtonosne molekule. Normalne stanice ne mogu metabolizirati amigdalin.

One sadrže rodan, enzim koji se veže na slobodne cijanidne molekule i stvara cijanate. To se eliminira kroz urin.

Sljedeći put kad vam netko kaže da su sjemenke marelice otrovne, podučite ih lekciji iz znanosti.

Zašto su svi toliko zagonetni i “uplašeni” upotrebom  amigdalina u liječenju raka? Laetril ili B17, koncentrirani je ekstrakt iz sjemenki marelica i ubija rak. To je ono što svi pokušavaju sakriti.

Dr. Ernst Krebb razvio je laetril 1952. godine. Pročistio je amigdalin iz sjemenki marelice s glavnim ciljem da ga ubrizga u pacijente s rakom.

75Dr. John Richardson potvrdio je učinkovitost laetrila i izliječio nekoliko pacijenata s rakom koji su koristili laetril.

Laetril je zabranjen za uporabu 1971. godine.

Edward Griffin, istražiteljski novinar, napisao je knjigu “Svijet bez raka” koji objašnjava stvarnu moć amigdalina i laetrila.

Naravno, nekoliko sjemenki marelica neće izliječiti rak.

Cijelo liječenje traje nekoliko mjeseci, a pacijenti s rakom trebaju jesti desetak ovih sjemenki dnevno.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

22 KURKUMIN

AKCIJA! ULTRA JAKI KURKUMIN

Demencija, depresija i artritis - Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Akcijska cijena: 239 kn 203 kn - Kupi ovdje (akcija traje od 15.04.-06.05.2019.)

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.