‘Ključ je u naslovu. Mi smo porobljeni zato zato što se poistovjećujemo sa svojim tijelom i svojim imenom, premda su to samo posrednici i simboli onoga što uistinu jesmo – Beskrajne svjesnosti. Zatočeni smo u razini pet osjetila i ‘malenoga ja’, iako smo, u biti, Sve što jeste, Sve što je bilo i Sve što ikada može biti’.

Nova knjiga Davida Ickea pod nazivom ‘Sjeti se tko si’ (Remember Who You Are) napokon je došla na hrvatsko tržište, i to pod izdanjem izdavačke kuće Teledisk. Izlazak je usko tempiran uz pokretanje globalne aktivističke televizije i radio programa ‘The People’s Voice’.

Knjiga je inače izašla prošle godine na britanskom tržištu uz tradicionalno veliki nakladnički uspjeh, netom prije velikog nastupa na Wembley areni. Što izdavač kaže o naslovu, možete pročitati u nastavku.

‘Ova knjiga je predodređena da promijeni način na koji ogroman broj ljudi vidi sebe i svijet. Pritom nije mogla biti objavljena u presudnijem trenutku znane nam ljudske povijesti. David Icke krči put već više od dva desetljeća te upozorava na nadolazeću svjetsku fašističku/komunističku državu koja se sada razotkriva u televizijskim vijestima te u našem svakodnevnom iskustvu. Izvrgavan je masovnom izrugivanju i nazivan luđakom, ali zbivanja su dokazala, a i dalje dokazuju, da je bio u pravu.

‘Sjeti se tko si’ pokriva golemo novo područje jer David nalazi poveznice između naizgled nepovezanih ljudi, tema i svjetskih zbivanja kao nikad prije. Odjednom svijet prividne kompleksnosti, misterija i čudnovatosti dobiva savršen smisao. Ključ je u naslovu. Mi smo porobljeni zato zato što se poistovjećujemo sa svojim tijelom i svojim imenom, premda su to samo posrednici i simboli onoga što uistinu jesmo – Beskrajne svjesnosti. Zatočeni smo u razini pet osjetila i ‘malenoga ja’, iako smo, u biti, Sve što jeste, Sve što je bilo i Sve što ikada može biti.’

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/90473-sjeti-se-tko-si-david-icke-objavio-hrvatsko-izdanje-svoje-najnovije-knjige.html

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here