Godi Keller je neovisni međunarodni predavač, djed, učitelj i pisac. Iza sebe ima bogat pedagoški put: više od osamnaest godina je djecu i mlade poučavao u waldorfskim školama, više od desetljeća je obrazovao studente u Rudolf Steiner University College-u u Oslu i drugdje u Europi, više od sedam godina sudjeluje i u obrazovanju za waldorfske učitelje i odgajatelje u Ljubljani i Zagrebu. Njegov iznimni sluh za pitanja mladih usmjerio ga je na područje savjetovanja onih koji su napustili redovito školovanje i traže svoje mjesto u društvu.

Surađuje i s poduzećima i radijskom kućom NRK P2, na čijim se valovima redovito odvija njegova radijska emisija. Njegov bogat životni put i iznimne sposobnosti pripovijedanja oblikovale su ga u prepoznatljivog i cijenjenog predavača koji gostuje diljem Europe i odnedavno Indije – kud god ga put odvede nadasve je dobro dočekan.

Svoje priče vrlo rado pripovijeda raznim slušateljima: roditeljima i učiteljima u školama, odgajateljima u vrtiću, starijima, djeci, skrbnicima, medicinskim sestrama, farmaceutima, pravnicima, informatičkim stručnjacima i drugima koji žele obogatiti svoje znanje te se ponovno čuditi svijetu oko sebe. Njegova predavanja na humoristički način otkrivaju važne životne spoznaje koje su korisne ne samo u pedagoškom području.

Često upozorava na važnost očuvanja i poticanja dječje radoznalosti, na holistički razvoj u kojem su ruka i srce jednako važni kao i mozak, na umjetnost kao najljepši put do novog znanja, te na pravilo Sve u svoje vrijeme; za njega je djetinjstvo vrijeme sjetve – činjenica koju prosvjetni radnici i službenici često zaboravljaju jer žele žetvu već za vrijeme dok su djeca još u školi.

Prethodna objava21.-22.10. Pula – Jasmina Kovačev: Tajna uspjeha je u vama (cjelodnevna radionica)
Slijedeća objavaBol i upala mišića – kako si pomoći prirodnim putem?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.