Foto: pixabay.com

Astrološki su pomalo neobični ovi dani. Skupina planeta u Djevici vodi nas u intenzivna iskustva i pojačava doživljaj onoga što se događa. Donesite odluku. Pokrenite ostvarenje jednog plana. Riješite problem iz prošlosti. Razgrnite veo nerealnih očekivanja.

atma.hr – 78
Jupiter i Neptun destabiliziraju, zamagljuju istinu, daju nam osjećaj da postoji nešto više od ovog što imamo, želimo prema naprijed, doživjeti, osjetiti, rasti, širiti se. Možemo otići u oblake i surovo pasti na zemlju.

Zaglibiti u iluziji može nam dati privremeni osjećaj ushićenja, no ne zadugo.

Nešto je divno i obećavajuće, no dobro se zapitati, okrećemo li leđa istini.

Taj idealizam istovremeno se prizemljuje uz pomoć Saturna i Plutona koji nam ne daju da ‘odlijepimo’ u potpunosti. Tako danas, u ponedjeljak 9.9. unatoč tome što se Sunce i Mars u Djevici nalaze u T kvadratu s Jupiterom i Neptunom (bijeg od stvarnosti, osjećaj krivnje, idealizam, zanos i zanesenost, tugaljivost, zabrinutost, žrtvovanje), Mars prima Saturnove vibracije i čvrsto namjerava djelovati u skladu sa stvarnošću.

atma.hr – 75Odmaknite se načas od onoga zbog čega ste posljednjih dana ili tužni, ili zaneseni, ili puni nade ili opterećeni krivnjom te pogledajte što sada možete poduzeti i učiniti kako biste dobili osjećaj svrhovitog i produktivnog djelovanja.

Donesite odluku.

Pokrenite ostvarenje jednog plana.

Riješite problem iz prošlosti.

Učinite nešto dobro i korisno za sebe, za svoje zdravlje, za one koje volite, za svoj posao i karijeru.

I češće propitkujte što je stvarno i moguće, a što je plod iluzije i neutemeljenog optimizma.

Razgrnite veo nerealnih očekivanja.

Sanjajte, ali otvorenih očiju.

Julijana Oremović

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here