Početkom mjeseca bolje je ne poduzimati aktivne radnje – pričekajte kraj retrogradnosti Venere i Merkura. Izgradite plan karijere za blisku budućnost – gdje želite biti za 5 godina? Razdoblje mladog Mjeseca u znaku Djevice savršeno je vrijeme za sadnju sjemena budućeg uspjeha. Kraj mjeseca je pogodan za aktivne akcije, na primjer, pokretanje novog grupnog projekta.

atma.hr – 52
Kolovoz je bio jedan od energetski najsnažnijih mjeseci ove godine – samo dva supermjeseca. No, u rujnu/septembru nema ništa manje astroloških događaja – povratak na izravno kretanje Merkura i Venere, početak sezone Vaga, snažan pun Mjesec u znaku Ovna i još mnogo toga.

Ovog mjeseca će utjecaj Djevice biti posebno jak, pa stoga svakoga od nas očekuju promjene. Ipak, ovih 5 horoskopskih znakova trebali bi biti spremni na promjene na poslu.

Lav

Predstavnici horoskopskog znaka Lav u kolovozu su doživjeli snažnu transformaciju i spremni su za osvajanje novih visina. Jupiterovo retrogradno kretanje u Biku proći će kroz vašu 10. kuću, koja je povezana s karijerom. Očekujte nove ponude ili unapređenje na starom poslu, ali u rujnu/septembru posebno pripazite na svoj imidž, postupite ispravno i nemojte ishitreno kupovati.

Bik

Od 4. rujna/septembra vaš vladajući planet Venera vraća se u izravno kretanje, na isti dan Jupiter, planet “širenja” i razvoja, počinje retrogradno kretanje u vašem horoskopskom znaku. Što sve ovo znači? Doći će do kvadrata Jupiter-Venera, zahvaljujući kojem ćete jače osjetiti utjecaj Venere. Planet ne utječe samo na aspekt ljubavi i ljepote u našim životima, kako su mnogi navikli misliti. Venera je također odgovorna za financije. Moguće je povećanje plaće ili napredovanje na ljestvici karijere. Glavna stvar je ne prepustiti se lijenom raspoloženju.

atma.hr – 52
Strijelac

Rujan/septembar je za vas mjesec mogućnosti! Sunce u Djevici proći će kroz vašu kuću karijere, što znači da očekujete priznanje na poslu i promjene. Ipak, bolje je posvetiti početak mjeseca preispitivanju svojih profesionalnih vrijednosti. Počevši od 15. rujna, kada se pojavi mladi Mjesec u Djevici, možete početi aktivno djelovati. Kako Sunce ulazi u horoskopski znak Vage, očekujte uspjeh u grupnim projektima.

Vaga

Izravno kretanje Venere i prisutnost Marsa u vašem znaku Zodijaka u rujnu/septembru pomoći će vam postati odlučniji (ali pokušajte izbjeći nepromišljenost). Unatoč energiji mladog Mjeseca u Djevici, koja će težiti uspostavljanju reda u životu, do početka vaše sezone emocionalna i energetska pozadina može biti pomalo nestabilna. Racionalno razmišljanje u rujnu/septembru pomoći će posaditi sjeme za budući napredak u karijeri.

Ovan

Energetsko punjenje dogodit će se krajem mjeseca, kada je pun Mjesec u vašem horoskopskom znaku. Razina vaše motivacije, kao i zalihe energije bit će više nego inače, no mogući su emotivni ispadi – bolje je ovaj protok energije iskoristiti za posao nego za svađe s ljudima. Iskoristite razdoblje mladog Mjeseca sredinom mjeseca da preispitate svoje stare ciljeve; možda vas neki od njih više ne zanimaju kao prije.

ATMA/wday