Goooodinama ’radite na sebi’ ali ipak nije sve savršeno? Tijelo vam se javlja nelagodnim signalima – umorom, alergijama, pa čak i kroničnim bolestima iako se hranite zdravo i trudite redovito vježbati ipak ste Izgubili životnu iskru i Smisao? Ponekad vam “krene” imate osjećaj napretka ali onda opet kao da dođete do staklenog zida?

atma.hr – 45

Sve su to prolazili i autori ove radionice dok ih životne okolnosti nisu dovele do točke dubokog detoxa tijela i misli. Jeste li ikad razmišljali da vaš energetski potpis/vibraciju čini svaki toksin, parazit, virus, patogen u vašem tijelu? Baš kao i svaka misao koju ste mislili/mislite, baš kao i svaki osjećaj. Sve to vibrira frekvencijom na koju se ugađa vaša stvarnost i određuje ne samo vaše zdravlje nego i odnose, iskustva, duhovne dosege i sam doživljaj života.

Petodnevna smislena odmaraonica (ex radionica) održat će se u meditativnom miru i podržavajućoj energiji čudesnog otoka Iža, bez prometa i najezde turista u vegetarijanskom hotelu KORINJAK.

Jasna Bolanča i Ivica Duspara voditi će vas kroz vlastita iskustvena saznanja o protokolima čišćenja fizičkog tijela i suplementaciji na putu iscjeljenja i stvaranju Novog tijela i Novih misli.

Prenijeti će vam na koji način upravljaju mislima i emocijama, što dovodi do širenja Kanala više svijesti. Saznat ćete o sistemskom virusu utisnutom u čovjekovu DNK, te kako ga rastvoriti i ponovno probuditi Rajskog čovjeka u sebi. Čovjeka koji svaki dan u svakom trenutku odabire svoje misli i živi osjećaje Mira, Radosti, Nježnosti, Blagosti, Inspiracije i Kreativnosti, Obilja, Povjerenja, Bezbrižnosti, Prihvaćanja…

Od 8. – 12. srpnja i drugi termin od 5. – 9. kolovoza 2019.
Cijena 5dnevne radionice je 1000 kn.

Rezervacije i cijene smještaja u Hotel Korinjak ili kampu na:
00385 91 132 7999 | [email protected]
Prijave na: Hotel Korinjak, 00385 91 132 7999
mail: [email protected]
http://korinjak.com/

https://www.facebook.com/events/2380463815516646/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here