Ogrlica je izrađena od lanaca s dodatkom crne vulkanske lave (većeg promjera) te predivnog spiralnog ukrasa koji simbolizira bezvremenska gibanja i svetu geometriju. Crna vulkanska lava jača našu vezu sa zemljom i prirodom, donoseći snagu, hrabrost i stabilnost.

atma.hr – 61
Vulkanska lava je kamen hrabrosti. Pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Smanjuje negativne aspekte nečijeg karaktera i omogućuje nam da shvatimo u kojem području je potrebna modifikacija. Sadrži elementarne sile vatre i zemlje, te je bogata mineralima koji su zakopani duboko u Zemljinoj jezgri.

Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom.  Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu. Ublažava kostobolju, smanjuje bolove u leđima, zglobovima i mišićima, potiče cirkulaciju, liječi neplodnost, povećava libido.

atma.hr – 61
Snaga koncentracije – Duga ogrlica na lancima s vulkanskom lavom

20manjaOgrlica je izrađena od lanaca s dodatkom crne vulkanske lave (većeg promjera) te predivnog spiralnog ukrasa koji simbolizira bezvremenska gibanja i svetu geometriju.

Crna vulkanska lava jača našu vezu sa zemljom i prirodom, donoseći snagu, hrabrost i stabilnost.

Crna vulkanska lava smatra se kamenom ponovnog rođenja, uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Cijena: 180 kn – Kupi ovdje