Narukvica je izrađena u kombinaciji nekoliko vrsta kvarca (titanium kvarc, aura mystic kvarc) te s dodatkom crnog mat ahata. Energija ovih kristala donosi harmoniju, ravnotežu u emocijama, oslobađa od strahova i vraća samopouzdanje.

atma.hr – 61
Crni ahat je zaštitnički kamen.  Simbolizira našu pripadnost Majci Zemlji, produbljuje fantaziju, kreativnost, izdržljivost i volju za životom. Djeluje umirujuće i ublažavajuće. Čuva nas od nepoželjnih utjecaja i daje povjerenje u vlastite sposobnosti. Pojačava psihu, oslobađa nas od strahova i vraća samopouzdanje.

Crni ahat kao amajlija, služi za zaštitu od vračanja, daje zaštitu od ovisnosti, jača pamćenje, uklanja negativne misli i štiti od noćnih mora. Ukoliko se stavi ispod jastuka na kojem se spava, on će dati mirne snove.

Astrolozi smatraju ahat kamenom Merkura, Venere, Mjeseca i Saturna. Koristi za pojačanje hrabrosti i samopouzdanja, također, on potiče  dugovječnost. Crni ahat štiti od opasnosti, daje moć nad silama mraka i donosi ravnotežu u emocijama.

Mystic aura kvarc pomaže prilikom meditacije u smislu da je dovodi na viši nivo. On olakšava svjesni kontakt sa anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Kristal je koristan za iscjeljivanje na svim razinama, komunikaciju s anđelima i postizanje astralne projekcije.

Podiže svjesnost i pomaže pojedincu da primijeti ljepotu unutar i izvan sebe. Kristal ima sposobnost potaknuti prisjećanja na prošle inkarnacije, kao i kanaliziranje poruka iz viših dimenzija postojanja.

atma.hr – 61
Titanium aura kvarc je kamen visoke vibracije. Donosi harmoniju, potiče kreativnost, introspekciju, psihičke sposobnosti, otvara treće oko. Štiti od elektromagnetskog zračenja. Iscjeljuje na svim razinama.

Snaga namjere narukvica od 3 vrste kvarca i ahata

10amanjaNarukvica je izrađena u kombinaciji nekoliko vrsta kvarca (titanium kvarc, aury mystic kvarc) te s dodatkom crnog mat ahata.

Energija ovih kristala donosi harmoniju, ravnotežu u emocijama, oslobađa od strahova i vraća samopouzdanje.

Narukvica je na gumicu.

Dužina: 17 cm.

Cijena: 140 kn – Kupi ovdje