Ogrlica je izrađena od lanaca s dodatkom svetog drveta rudraksha kuglica i crne vulkanske lave (većeg promjera) te predivnog spiralnog ukrasa koji simbolizira bezvremenska gibanja i svetu geometriju. Rudraksha je simbol snage, pomaže da se izdignemo iz neznanja u znanje, vulkanska lava jača našu vezu sa zemljom i prirodom, donoseći snagu, hrabrost i stabilnost.

atma.hr – 61
Rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja. Daje snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je prikladna za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.

Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Naši osjetilni organi odgovaraju na podražaje kao što su dodir, miris, buka, vid i okus kao posljedica bioelektriciteta. Bioelektricitet prenosi informacije iz mozga u različite dijelove tijela i obratno.

Vulkanska lava je kamen hrabrosti. Pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Smanjuje negativne aspekte nečijeg karaktera i omogućuje nam da shvatimo u kojem području je potrebna modifikacija. Sadrži elementarne sile vatre i zemlje, te je bogata mineralima koji su zakopani duboko u Zemljinoj jezgri.

Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom.  Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu. Ublažava kostobolju, smanjuje bolove u leđima, zglobovima i mišićima, potiče cirkulaciju, liječi neplodnost, povećava libido.

atma.hr – 61
Snaga volje – ogrlica na lancima s lavom i rudrakšom19manja

Ogrlica je izrađena od lanaca s dodatkom svetog drveta rudraksha kuglica i crne vulkanske lave (većeg promjera) te predivnog spiralnog ukrasa koji simbolizira bezvremenska gibanja i svetu geometriju.

Sveto drvo rudraksha je simbol snage, pomaže da se izdignemo iz neznanja u znanje, iz uspavanosti u budnost, iz tame u svjetlo.  Crna vulkanska lava jača našu vezu sa zemljom i prirodom, donoseći snagu, hrabrost i stabilnost.

Cijena: 180 kn – Kupi ovdje