Autorica velikog broja dječjih knjiga rođena u američkoj državi Wisconsin 1943. godine, Ann Cameron, operirala je rak debelog crijeva 6. lipnja. 2012. godine. U trenutku operacije ova opaka bolest nalazila se u trećem stadiju, a poslije operacije književnica se osjećala bolje pa je odbila kemoterapiju. No, čini se kako se radilo o nekoj vrsti placebo efekta. Naime, nedugo nakon operacije, 6. studenog. 2012., rezultati  kompjutorizirane tomografije pokazali su da je rak debelog crijeva ušao u četvrti stadij i proširio se na pluća.

Liječničke prognoze za nju nisu bile nimalo ugodne. Predviđali su joj najviše tri godine te joj pojasnili kako joj zračenje neće koristiti te joj savjetovali kemoterapiju, premda se nije moglo očekivati da će joj to produžiti život. Njezin muž umro je 2005. od raka pluća, ali ona nije željela odustati pa je počela tragati za alternativnim tretmanima. U svome traganju naišla je na ispovijest Ralpha Colea koji je rak kože izliječio konzumirajući svakodnevno sok spravljen od 2,5 kilograma mrkve.
Ann je potom 17. studenog počela redovito piti ovaj sok, ravnomjerno ga raspodjeljujući tijekom dana. Nije odlazila na kemoterapiju niti na zračenja, a nastavila je jesti s vremena na vrijeme i nezdravu hranu poput sladoleda. Dva tjedna nakon ispijanja soka pregledana je pozitronskom tomografijom i rezultati su pokazali da je stanje nepromijenjeno.

No, osam tjedana nakon toga, 7. siječnja. 2013., kompjutorizirana tomografija pokazala je da se opaka bolest prestala širiti, tumori su se počeli smanjivati, a s njima i oteklina na limfnim žlijezdama. Nakon četiri mjeseca terapije u ožujku. 2013., rak se i dalje smanjivao, a žlijezde su se vratile u normalno stanje. Nakon osam mjeseci tretmana ustanovilo se da je rak posve nestao.

Tajna soka od mrkve je u masnom alkoholu i prirodnom pesticidu kojega se može naći u mrkvi, a za njega je dokazano da ima i antitumorska svojstva. Ispijanje ovog soka povišava razine karotenoida u krvi, organskih pigmenata za koje se smatra da preventivno djeluju na stvaranje tumorskih stanica, piše Hop.hr.

Izvori:

http://www.chrisbeatcancer.com/ann-cameron-cured-her-cancer-with-carrot-juice/

http://www.naturalnews.com/042237_carrots_cancer_cure_vegetable_juicing.html

Prethodna objavaVidjeti ljubav u svakoj situaciji
Slijedeća objavaDr Blaylock: U tijeku je masovno istrebljenje!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.