Foto: pixabay.com

Solar flash ili veliki val odaslan iz centralnog duhovnog Sunca naše galaksije, događa se svakih 25 920 godina. Stvara sve više prostora za novi način življenja na ovoj planeti. Ova transformacija će biti ogromna u svakom segmentu našeg života. Radi se o pomaku u svjesnosti, a ne u “fizičkom pomaku”. To znači da će oni koji godinama rade na sebi iskusiti ogromne dobrobiti od ovih kozmičkih fotonskih zraka koji su i nosioci informacije i ujedno “transformatori” naše genetike. Pomak u vibraciji i podizanje razine svjesnosti najvažniji su efekti ovog solarnog flasha.

atma.hr – 78
Kada iz centralnog duhovnog Sunca naše galaksije bude odaslan veliki val koji se inače događa svakih 25 920 godina, neće biti masovnih smrti onih koji nisu podigli svoju vibraciju. To znači da možete prestati brinuti hoće li članovi vaše obitelji koji su i dalje ogrezli u materijalnom načinu gledanja na svijet, umrijeti i otići “na onaj svijet”! (Ovo pišem zato što već danima dobivam pitanja uspaničenih i uplašenih ljudi koji su to pročitali na profilima osoba koje ovdje ne bih karakterizirala.)

Radi se o pomaku u svjesnosti, a ne u “fizičkom pomaku”. To znači da će oni koji godinama rade na sebi iskusiti ogromne benefite od ovih kozmičkih fotonskih zraka koji su i nosioci informacije i ujedno “transformatori” naše genetike. Pomak u vibraciji i podizanje razine svjesnosti najvažniji su efekti ovog solarnog flasha.

Neće se dogoditi nikakav Armagedon, što znači da neće doći do pomicanja fizičkih polova Zemlje, jer je sistemom prigušivača od strane Galaktičke federacije naš planet već neko vrijeme zaštićen od takvog ishoda. Uostalom, zašto bi se svi toliko trudili oko nas, ako će nas nešto izbrisati s lica Zemlje? Nelogično, zar ne?

atma.hr – 75Uništavanje tame od strane svjetla – to je ono što se hoće dogoditi! Objašnjenje: kako otpadaju stare strukture u svijetu, počevši od političkih, društvenih, ekonomskih do onih u svakom od nas pojedinačno, tako se stvara sve više prostora za novi poredak stvari i novi način življenja na ovoj planeti.

Ova transformacija je ogromna u svakom segmentu našeg života. No, kada svjetlo prodire u tamu, što se odnosi kako na globalnu, tako i pojedinačnu razinu, tada iz svake strukture počne izlaziti van ta tama i to su ovi događaji koje sada vidimo u svijetu. Pojedinačno, kada svjetlo prodire u fizičko tijelo, također izgoni svu tamu.

A tama su – fizičke, psihičke bolesti i emocionalne tegobe, stari sistemi vjerovanja  i prošlost u cjelini. To zna boljeti i to je točno! U tom smislu, moguće je privremeno pogoršanje stanja kod kroničnih bolesnika. Nakon pogoršanja stanja može se dogoditi više stvari: ili osoba ozdravi ili joj se znatno poboljša stanje ili – odlazi „kući“.

Jedino u tom slučaju možemo govoriti o nekakvom “negativnom” utjecaju ovog solarnog flasha. No, morate znati jedno: sve i jedna duša koja sada živi na Zemlji već davno je prije inkarniranja odlučila kada će otići s ovog svijeta. I uvijek je nešto okidač za odlazak – ili bolest ili nešto drugo.

atma.hr – 39

Iako nam je naravno jako teško oprostiti se od naših najmilijih, moramo poštovati činjenicu da su oni davno ranije odabrali da odu u ovo vrijeme. Znači, na vama je da promijenite perspektivu! Ali, to i dalje ne znači da će se događati masovne smrti i masovni odlasci. Oni su prije mogući pri odvijanju većih prirodnih nepogoda, poput potresa, poplava, vulkana, itd.

Pojačana aktivnost na čišćenju planete. Majka Zemlja se kao što već znate zadnjih nekoliko desetljeća ubrzano čisti i mogućnost novih čišćenja izuzetno je velika, a to znači da možemo očekivati te već spomenute prirodne nepogode.

Međutim, niti jedna od njih neće biti kataklizmična, jer se od strane naših kozmičkih prijatelja već odavno nadgleda aktivnost tektonskih ploča, stanje mirovanja ili aktiviranja vulkana i svih drugih potencijalno opasnih posljedica ovog velikog čišćenja planete. No, ono se mora dokončati!

Na kraju, nitko od nas ne umire. I kada se događa ono što zovemo smrću, mi samo napuštamo ovo tijelo koje je bilo vozilo za dušu i sa svojom cjelokupnom Svjesnošću (dakle – i dalje smo svjesni, samo smo bez fizičkog tijela) odlazimo dalje, prvo „kući“ na odmor, a onda u iduću inkarnaciju. Učinili smo to već na stotine i tisuće puta. Na razini duše mi smo potpuno svjesni ove činjenice. Moramo se samo prisjetiti!

atma.hr – 78
Dakako, ovo je samo moje mišljenje i moj pogled na stvari. Svatko ima svoje mišljenje o ovoj temi koje se temelji na razini svjesnosti i percepciji svijeta i života. Bitno je imati um otvoren i za drugačija mišljenja i percepcije.

Jer ono što danas znamo manje je od onog što ćemo sutra saznati. Zato i sama nastojim imati i dalje otvoren um za nova objašnjenja i novi pogled na svijet.

Jedino što je bitno je da učimo iz iskustva bivanja na ovoj planeti baš u ovo vrijeme, jer upravo zato smo i došli. Nagrada za naš trud i napor je svijet koji nas čeka nakon što se ova transformacija dovrši. A o tome kako će izgledati taj svijet, u jednom od narednih tekstova.

Sve vas lijepo pozdravljam i želim vam uspješan hod po vašoj izabranoj stazi!

Jasna Luminus

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here