U ponedjeljak, 14.12., događa se mladi Mjesec i Solarna eklipsa na 23. stupnju Strijelca. Ovo su sada vrlo značajni dani i to za otpuštanje karme i potpuno čišćenje, kako bismo bili spremni za okretanje novog lista u životu. Iskoristite ovo vrijeme da očistite sebe i svijet oko sebe. Počistite svoje energetsko polje od svih nepotrebnih informacija koje vas okružuju, kako biste mogli imati što čišći um, te kako bi vam se mogli otvoriti novi putevi i nove informacije, a koje će pristizati od 21.12., ulaskom Saturna i Jupitera u znak Vodenjaka.

atma.hr – 78
U ponedjeljak, 14.12., događa se mladi Mjesec i Solarna eklipsa, na 23. stupnju Strijelca. Mlad Mjesec je vrijeme otpuštanja starih stvari i otvaranje ka novim mladim energijama, koje se tek trebaju manifestirati u naš život.

S obzirom na to da je Saturn na 29. stupnju Jarca, još samo do 17.12., ovo su sada vrlo značajni dani i to za otpuštanje karme i potpuno čišćenje, kako bismo bili spremni za okretanje novog lista u životu.

Jupiter mu se također približava, pojačavajući svu ovu energiju, ali i Venera na zadnjim stupnjevima Škorpiona, a koja samo pojačava Feniksov efekt. Zato ovih dana možete se osjećati napeto, nervozno, umorno, čas sretni – čas tužni. Možda imate i osjećaj da biste trebali nešto učiniti, ali ni sami ne znate što.

No, opustite se. Iskoristite ovo vrijeme da očistite sebe i svijet oko sebe. Radite na sebi i svom unutarnjem životu. Otpustite sve što vas vuče i što nema više svoju svrhu.

atma.hr – 75Počistite svoje energetsko polje od svih nepotrebnih informacija koje vas okružuju, kako biste mogli imati što čišći um, te kako bi vam se mogli otvoriti novi putevi i nove informacije, a koje će pristizati od 21.12., ulaskom Saturna i Jupitera u znak Vodenjaka.

Provedite ovo vrijeme što više u tišini, sami sa sobom, u prirodi, u meditacijama, sa stvarima koje vas usrećuju. Odmaknite se od svakodnevnog bombardiranja nepotrebnim vijestima, informacijama i negativnim energijama. Fokusirajte se na pozitivne stvari u vašem životu i posvetite se njima.

Očistite dom, riješite se stvari koje vam više ne trebaju, napravite čišćenje svega, i ono vanjsko i ono unutarnje. Otpustite emotivne rane i negativne obrasce razmišljanja. Pustite da vas intuicija vodi u svemu tome i budite spremni zakoračiti u neku novu stvarnost. Budite otvoreni ka promjenama koje nam dolaze.

Dakle, do 17.12. na snazi su izrazito napeti dani, nabijeni emocijama i svime onime što nas tišti i kroz što smo prolazili ovih zadnjih nekoliko godina. Zato, povucite se u svoju tišinu i procesuirajte sve što više možete.

A zatim, radite na otpuštanju, kako biste mogli ostaviti prostora za neke nove prilike. Prođite ponovo kroz neke situacije i emocije koje ste proživjeli, pustite neka vas one preplave, a zatim u njih ulijte ljubav te ih nježno otpustite, osjećajući pritom lakoću i slobodu.

atma.hr – 39

Budite spremni na promjene koje mogu biti i vrlo neugodne, jer mnogi od nas imaju strah od novog i nepoznatog. Ali morate imati na umu da u sigurnom i poznatom okruženju nema rasta, jer ostajemo tu gdje jesmo iz straha, pa razmislite samo gdje želite biti.

Imajte vjere u sebe i nadu u život, jer uvijek na kraju završimo na putu na kojem i trebamo biti. I sve dok slušamo svoj zov duše, sigurni smo i na kraju sve će biti u redu.

Ana Mandić/astroportal.in

45 SAL RACHELE – MISTERIJA VREMENA

MISTERIJ VREMENA

Jesu li tajne života skrivene unutar misterija vremena?

Što je vrijeme? Zašto je tako važno uzdići se iznad satnice i kalendara?

Mi smo puno više nego što nas se prikazuje. Unutar nas nalazi se ključ za Kreaciju. Mi smo majstori vremena i prostora, ali smo to zaboravili. Naša namjera jest da vam na ovim stranicama pomognemo prisjetiti se vlastite veličanstvenosti.

U drugom dijelu knjige upoznajemo moćnu novu tehniku koja je već transformirala živote nekoliko tisuća ljudi.

Cijena: 137,70 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here