atma.hr – 45

Sve o tome kako i na koji način nastaju predispozicije za pojavu napada panike i anksioznosti te svih strahova koji se javljaju kao popratni problemi, kao i o načinima na koje se možemo nositi sa ovom problematikom možete čuti na radionici u petak 26.4.2019. sa početkom u 19:30 u prostorijama Centra Osobni razvoj i svjesnost (CORS), Slavonska avenija 3, Zagreb.

Ova radionica je namijenjena onima koji se bore sa napadima panike ili pojačanom anksioznosti. Kroz lagane vježbe disanja i pokretanje tijela u cilju podizanja energije i na kraju vođene meditacije ćemo pokušati doći do mjesta u nama kojemu je potrebno iscjeljenje i na taj način mu pružiti sigurnost i umirenje.

Također ćete imati prilike upoznati se sa nekoliko jednostavnih tehnika kao načina na koje si možete pomoći u trenutku kad vas primi napad panike. Kako se umiriti, na koji način se prizemljiti i osjetiti sigurnost, i na kraju krajeva kako izbjeći najjači napad kad osjetite da dolazi.

Cijena ove radionice je 100,00 kn.

Radi ograničenog prostora potrebno se najaviti na predavanje što možete učiniti prijavom u inbox ili na broj telefona 091 1 687 687. Klik na “dolazim” na eventu ne vrijedi kao prijava.

O predavaču:

Helena Šunjić, integrativna terapeutkinja.
Nakon punih 15 godina bavljenja problematikom napada panike i anksioznosti i nakon završene četverogodišnje edukacije za integrativnog terapeuta u Centru za integrativni razvoj-Zagreb, te dvogodišnjeg naprednog treninga iz liderstva i osobne moći, došla sam do pozicije dubljeg razumijevanja i znanja o uzrocima napada panike i anksioznosti te posljedicama na čovjekov život.

I sama sam se godinama borila sa po nekoliko napada dnevno, uključujući konstantnu anksioznost, strahove koji dolaze sa njom kao i agorafobijom koja se razvila kao odgovor na negaciju problema. Tražeći riješenje van okvira službene medicine, koja nažalot i dalje ovu problematiku rješava upotrebom lijekova, naišla sam na integrativnu terapiju koja mi je, mogu slobodno reći, spasila život. Barem ovakav za koji sada znam.
Nakon nekoliko godina upornog rada na sebi u meni se rodila želja da pomognem drugima koji se susreću sa istom problematikom te sam odlučila završiti edukaciju i svojim iskustvom poboljšati svijet u kojem živim. Danas živim život ispunjeniji nego što sam ikada mogla zamisliti. 🙂

Na koji način sam to uspjela, kako nastaju napadi panike i na koji način ih se riješiti možete čuti na ovoj radionici i predavanju.

Veselim se vidjeti vas u što većem broju. 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here