Narukvica je izrađena od zlatnog prirodno oblikovanog pirita i crne vulkanske lave. Energija ovih kristala uzemljuje, uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti, pomaže nam naći unutarnji mir, sigurnost i ravnotežu.

atma.hr – 61
Pirit je kamen mudrosti i inteligencije. Na duhovnoj razini pomaže nam upoznati svoje pravo JA, razvija trajnu pažnju prema samome sebi i putu samorazvoja. Pomaže nam svu svoju energiju usmjerit na svoj konačni duhovni razvoj. Pokazuje nam kako u sebi usidriti i razvijati dobrotu, a zlo neutralizirati ili izbaciti.

Negativnu energiju pretvara u pozitivnu, zlo pretvara u dobro, mržnju u ljubav. Otklanja predrasude i loše slike koje stvaramo svojim ponašanjem prema drugim osobama. Ovaj kristal pomaže nam naći unutarnji mir, sigurnost i ravnotežu. Ublažava nervozu i zaustavlja nagle promjene raspoloženja. Pomaže nam realizirat ispravne odluke.

Regulira probavu i prokrvljuje kožu lica. Pomaže kod upala dišnih puteva i pluća. Aktivira rad jetre, slezene, žuči, ublažava grčeve i menstrualne bolesti.

Vulkanska lava je kamen hrabrosti. Pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Smanjuje negativne aspekte nečijeg karaktera i omogućuje nam da shvatimo u kojem području je potrebna modifikacija.

Sadrži elementarne sile vatre i zemlje, te je bogata mineralima koji su zakopani duboko u Zemljinoj jezgri. Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom.  Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu.

atma.hr – 61
Special Edition Gold narukvica od zlatnog pirita i lave

11manjaNarukvica je izrađena od zlatnog prirodno oblikovanog pirita i crne vulkanske lave. Energija ovih kristala uzemljuje, uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti, pomaže nam naći unutarnji mir, sigurnost i ravnotežu.

Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu.

Dužina: 17 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje