Voditeljica: Marija Meter, terapeut integralne tjelesne terapije
Ako smo roditelji, suočeni smo s jednim od najvećih izazova današnjice. Nailazimo stresom na svakom koraku svog roditeljskog puta. Bombardirani informacijama kakvi roditelji trebamo biti, kako djecu trebamo odgajati. Gledamo reklame u medijima i vidimo slike savršenih obitelji, savršenih roditelja. Dobivamo jako puno savjeta i kad ih ne tražimo. Nesvjesno postavljamo očekivanja i kriterije koje nam je često nemoguće ispuniti i održati.

atma.hr – 45

U jednom trenutku nalazimo se u situaciji u kojoj osjećam nemoć. Dijete pritišće sve naše emocionalne okidače, čak i one za koje nismo znali da su tu. Kako raste, sve više se nalazimo u situacijama u kojima, svjedočeći djetetovom ponašanju, ne znamo konkretno što napraviti. Strah nas je da s djetetom možda nešto nije u redu, osjećamo kao da se od nas nešto očekuje, a nama nitko nije rekao što točno. Savjeti okoline često stvaraju dodatnu zbrku.

Ako se nalazite u ovim rečenicama ili planirate postati roditelji, a želite spremnije ući u novo poglavlje svog života, program Roditeljstvo, autora Tomislava Kuljiša, pruža uvide koji svakom roditelju mogu olakšati život i promijeniti pristup situacijama s kojima se svakodnevno suočavamo kao roditelji.

Centar Prirodno roditeljstvo, putem predavanja, pomaže roditeljima da razumiju razvojne faze djeteta, kroz što naše dijete prolazi i kako mu pri tome pomoći, te tako pomoći i nama samima. Dobijemo odgovore na jako puno pitanja koja se pojave prije ili poslije roditeljstva, kao i informaciju kako se postaviti u određenim situacijama.

Iskustveni dio programa koji prolazimo kroz radionice je često ključ kojim otvaramo vrata s kojima smo se jako dugo mučili i ostavlja u nama osjećaj lakšeg prihvaćanja i razumijevanja našeg djeteta i svega što roditeljstvo predstavlja. Ono što je dodatna vrijednost je da roditeljstvo postane manje zahtjevno jer smo i mi i dijete spremniji za suradnju te lakše pratimo njegov prirodni ritam razvoja.

Upisi su u tijeku za novu grupu polaznika. Prijave se primaju do 10.02. ili do popunjavanja broja mjesta.

Termini radionica: 11.2. – 18.2. – 25.2. – 10.3.2020.

Više informacija možete pronaći na stranicama:
http://prirodnoroditeljstvo.com/programi/
Za prijave i sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail: [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here