Foto: Pixabay

Spoj Neba i Zemlje u Srcu, Fužine 10-12.9.2021.

U prekrasnoj prirodi Fužina, u srcu Gorskog kotara, imamo priliku pobjeći od svoje svakodnevnice i uroniti u sebe radi povratka Sebi i životnoj radosti.

Retreat u Fužinama biti će prilika da zajedničkom energijom podržimo jedni druge u iscjeljenju i uzvišenju, kako bismo se vratili u svoj svakodnevni život duhovno snažniji, pročišćeniji, spremniji da nastavimo koračati putem svoje duše.

Voditeljice: Ana Kubla Ahava i Airis Buga Novak

Program:

Petak, 10.9.2021. – opuštanje i prepuštanje

Okupljanje u popodnevnim satima.
Zvučna meditacija: Uz Zemaljske i Nebeske zvukove muzičkih instrumenata, snažnom glazbenom vibracijom uroniti ćemo u unutarnji svijet, kako bismo otpustili sav onaj stres, brige i svakodnevne probleme s kojima smo došli u Fužine. Muzika će otvoriti unutarnja vrata kako bismo bili spremni da tijekom vikenda budemo iscijeljeni i doprinesemo iscjeljenju Svijeta.

Subota, 11.9.2021. – Ljubav Neba i Ljubav Majke Zemlje

Na dan kada će svijet obilježavati 20. obljetnicu tužnog događaja u New Yorku, posvetiti ćemo se povratku u Ljubav. Povezati ćemo Ljubav Neba i Ljubav Majke Zemlje u svom srcu i tijelu, kako bismo bili spremni nositi se s izazovima koje nam donosi život na ovoj razini i u ovom iznimnom trenutku u povijesti. Dok se svijet oko nas mijenja, zadržimo snagu Božanske ljubavi u svom srcu koja će nas voditi putem naše duše.

Na kraju dana ćemo imati ritual vatre, kada ćemo ponuditi vatri da spali sve ono što nam više ne služi na našem duhovnom putu. Pročišćavajuća energija elementa vatre omogućit će nam da otpustimo svoje strahove, negativna uvjerenja, stare rane i patnje, kako bismo se približili svojoj Božanskoj prirodi.

Nedjelja, 12.9.2021. – povezivanje s našom Božanskom prirodom

Osnaženi energijom Svetog Duha, ovaj dan ćemo posvetiti radu na povratku našoj Božanskoj prirodi. Naši nebeski pomagači će nas podržati u iscjeljenju kroz anđeosko iscjeljivanje, te kroz iscjeljujući hram tehnike Magnified Healing. Svi ćemo imati priliku primiti iscjeljenje na svim razinama, osnažiti svoj Stup Svjetlosti, otpustiti prošlu negativnu karmu, aktivirati sve niti svoje DNK i primiti Plamen Uzašašća u svoje srce.

Blagoslovljeni i osnaženi, spremni smo vratiti se u svoj svakodnevni život.

Završetak programa u popodnevnim satima.

Cijena uključuje: smještaj u hostelu Fužinarska kuća, uz puni pansion i noćenje u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (mogućnost jedne osobe u sobi uz nadoplatu), sve navedene programe, te osmjeh na licu kojeg ćete ponijeti kući.

Cijena je 1.444 kn za jednokratno plaćanje ili 1.500 kn za plaćanje u 3 rate. Kako biste osigurali svoje mjesto, potrebno je nepovratno uplatiti prvu ratu od 500 kn ili cjelokupni iznos. U slučaju otkaza, organizator zadržava 300 kn nepovratnog pologa.

Informacije:
Ana Ahava 091-1515521, [email protected]
Airis Buga 098-9182630, [email protected]

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Adresa u Fužinama:
Fužinarska kuća, Franje Račkog 30, 51322 Fužine, https://www.fuzinarska-kuca.com/


Prijavite se ovdje za RETREAT u Fužinama

prijavi se