Foto: pixabay.com

Danas, 08.12 je sjajan lunarni dan, ne samo zato što je Mjesec u Lavu, nego zato što pravi sve same trigone sa Suncem u Strijelcu, što potiče da budemo aktivni, ali i da uživamo više.

Mjesec u Lavu voli životne radosti, zabavu, ljubav, proslave, a zna se i dokazivati, jer je ovdje pod utjecajem Sunca u Strijelcu. Danas je dobro da budete aktivni, da krenete s nekim novim aktivnostima. Odlično je vrijeme za to do 18 h, kada Mjesec bude u trigonu s Uranom. Brze promjene, čak i neočekivana događanja ili iznenađenja su moguća. Važno je danas pokazati smjelost.

Mars se sprema ući u Škorpiona praveći pri tome sekstil sa Saturnom. Tako da će donijeti izdržljivost i snagu da se nešto uradi uspješno. Djelujte, budite aktivni danas, jer ima velike šanse da to bude dobro odrađeno!

Sutra, 9.12., Mars ulazi u Škorpiona, znak gdje će njegova snaga doći do punog izražaja, donijet će više energije, volje i emocija, a kod nekih i strasti.To će dovesti kod mnogih do promjena.

U noćnim satima, Mjesec će biti u trigonu s Merkurom, trigonu sa Saturnom i sekstilu s Marsom. Sjajni aspekti, koji donose dobre odnose sa drugima, susrete, druženja, sastanke, ali i upornost, mogućnost da nešto uradite što će imati trajniji utjecaj. Noć će biti dinamična, aktivna, puna događanja. Mjesec je u sekstil s Marsom u Vagi, dok se Merkur sve više odvaja od Saturna, te će mnogima to donijeti olakšanje i otklanjanje nekih prepreka u komunikaciji, dogovaranju, čekanju na vijesti, ili na novac.Sve u svemu pred nama je jedan vrlo dobar dan i još bolja noć!

U 21:39 h počinje 21. lunarni dan koji je najbolji za liječenje i iscjeljivanje. To je dan kada se stvari odvijaju brzo i u povoljnom pravcu. Večeras je dobro početi s nekim tretmanom liječenja, posebno oko 21:39-22 h, kada će Mjesec egzaktno biti u trigonu sa Saturnom u Strijelcu.

09.12. Mars će prijeći u Škorpiona, a Mjesec će biti u Djevici i ovo će biti vrlo radni vikend, dobar za posao, posebno za nešto što ste ranije planirali raditi, ili ranije započeli, te trebate nastaviti. Dobar je i za liječenje, posebno ako ste jučer započeli. Povoljan je i za čišćenje, kućne poslove i sl. Mentalna i fizička higijena je prava stvar za ovaj dan.

U noćnim satima bit će bolje raspoloženje, jer će Mjesec biti u sekstilu s Jupiterom u Škorpionu. To može donijeti nekima poboljšanje zdravlja. Nekima neku vrstu dobrobiti. Međutim, kako je Mjesec u kvadratu s Venerom, kao i u opoziciji s Neptunom, a i Venera ulazi u kvadrat s Neptunom, na emotivnom planu neki će imati neke manje nejasnoće, nelagodnosti, zbunjenosti, konfuzije, zablude, emotivno nezadovoljstvo, izlazak nekih osjećanja koja su u vama potisnuta. Bit će i onih koji će drugima pomagati i činiti neke usluge, koje će donijeti dobro i drugima i njima. Dobro je i da se opustite i prepustite dobrim vibracijama.Venera u Strijelcu će biti ovog vikenda u kvadratu s Neptunom u Ribama, donijet će uljepšavljanje stvarnosti, kod nekih zaljubljivanje, kod nekih emotivne zabluda ili iluzije.

Kod nekih su moguće su i prijevare, ljubavne obmane. Dobro je da se bavite uljepšavanjem nečega, možda stvarajući novogodišnju čaroliju… Možete si uljepšati svoju stvarnost kroz glazbu, film, umjetnost. Možete raditi na uljepšavanju svog izgleda, kroz šminku, boje, ili odjeću koja vas čini vas ljepšim i zanosnijim. Tako ćete ove nepovoljne aspekte iskoristiti na povoljan način.

10.12. je jedan od najboljih dana za otkrivanje što nam donosi budućnost.

22. lunarni dan je povoljan za savjetovanja koja se tiču onoga što dolazi. Povoljan je za gledanje u Anđeoske karte, Tarot karte, za prognostiku, otkrivanje budućih utjecaja.

Obratite pažnju na predznake toga dana.


Widget not in any sidebars

U prijepodnevnim satima odmarajte se, jer će Mjesec biti u kvadratu sa Suncem, ali i trigonu s Plutonom u Jarcu. Transformacije ili promjene su moguće, kod nekih vrlo povoljne, bez obzira na izvjesne poteškoće ili napor. U večernjim satima moguća je napetost, nervoza, ili sklonost zamjerkama, kritikama, moraliziranju, što vuče ka konfliktima, jer će Mjesec biti u kvadratu s Merkurom retrogradnim u Strijelcu. Dobro je da se opuštate, meditirate, odmarate, izbjegavate razgovor i donošenje odluke između 18-21: 30h. Nakon toga ćete se bolje osjećati.

Želim vam predivan vikend!

Svetlana Milenković-Filipović

TESLIN LJUBIČASTI DISK

TESLIN LJUBIČASTI DISK

Privjesak na ogrlici

Ozdravljuje, sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, podiže vibraciju, ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Privjesak na uzici, nosi se kao ogrlica. Za razliku od Tesline ljubičaste ploče, disk se može nositi tijekom cijelog dana.

Promjer diska: 4 cm / Materijal: aluminij Ioniziran – ORIGINAL!

Cijena: 199 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava11 savjeta za uzdizanje svijesti – Oslobodite se etiketa i slobodno volite!
Slijedeća objavaNajljepši božićni dekori za vas – Korisne i zanimljive ideje za interijere i eksterijere
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.