Background vector created by kjpargeter - www.freepik.com

30. travnja/aprila očekuje nas djelomična pomrčina Sunca. Prva proljetna pomrčina dogodit će se u znaku Bika. 16. svibnja/maja dogodit će se potpuna pomrčina Mjeseca. To će biti vrlo napet dan, u kojem ćemo imati problema s intuicijom. Astrolozi savjetuju da u tom periodu što manje ulazite u konflikte.

atma.hr – 52
Astrolozi ističu da nas u proljeće očekuju dvije pomrčine. Energija Mjeseca i Sunca utječe na čovjekovo raspoloženje, energiju, način odlučivanja, a kada je riječ o pomrčini, taj utjecaj se pojačava.

Kada nastane pomrčina, ta harmonija prirode i nas se malo poremeti. 30. travnja/aprila očekuje nas djelomična pomrčina Sunca. Prva proljetna pomrčina dogodit će se u znaku Bika.

Ovaj znak je povezan s materijalnom sferom i s kućom. To znači da se 30. travnja/aprila kod kuće može dogoditi nešto neočekivano. Ovdje se ne radi o svađama, već o nekim kvarovima u tehnici i elektronici.

Moguće je da ćete imati problema s materijalnim stvarima, lomljenjem, kvarenjem… I ovo se događa zato što se ponekad stara energija u domu mora zamijeniti novom.

Glavna zabrana ovog dana odnosi se na popravke. 30. travnja/aprila ujutro ne treba naporno raditi i previše se fokusirati da ispravite baš svaku grešku. Bolje je da se odmorite, prošećete.

Ovo je dobar dan da napravite opuštajuću kupku, da boravite u prirodi i da se povežete sa svojim mislima. Bik je djelomično povezan i s novcem, tako da 30. travnja/aprila trebate biti oprezni s financijama.

atma.hr – 52
Potpunom pomrčinom Mjeseca 16. svibnja/maja će vladati Škorpion. Ovo će biti vrlo napet dan, u kojem ćemo imati problema s intuicijom.

Prva stvar koju treba zapamtiti jest da odvojite vrijeme za sebe. Ako vam šesto čulo govori da nešto učinite, razmislite prije nego što napravite krupne korake.

Odmjerite sve prednosti i nedostatke takve odluke, a tek onda nastavite sa sprovođenjem planova.

Bit će to dan ljubomore. Ako imate bar djelić nedoumica oko toga vjerujete li svom partneru, 16. svibnja/maja ove sumnje dobre ispitajte prije nego što nešto poduzmete.

banner za knjige nulta frekvencija

Ne pokušavajte reći nešto loše i optužiti voljenu osobu za prevaru. Osim toga, astrolozi savjetuju 16. svibnja/maja da što manje ulazite u konflikte.

Započevši svađu na ovaj dan, možete neke odnose negativno promijeniti i nepovoljno utjecati na njih.

Ne pokazujte bijes, ne gomilajte ogorčenost i izbjegavajte kontakt s toksičnim osobama.

sensa.mondo