Očekuje nas vrlo intenzivna faza koja će očistiti toksine iz naših života, uključujući nezdrave navike, ekstremna ponašanja, zastarjela vjerovanja i iracionalne strahove bazirane na mislima i emocijama koje umanjuju našu energiju i ostavljaju nas s osjećajem nervoze.

U numerologiji, 9. rujna 2016. godine prevodi se u broj 999, s obzirom na to da je u pitanju deveti dan devetog mjeseca u devetoj godini 2016 (2 + 0 + 1 + 6 = 9).

Tog datuma imat ćemo rijetku priliku da pročistimo svu karmičku energiju koju smo nakupili u proteklih devet godina i 9-9-9 energiju koja je u bliskoj vezi s toksičnim vezama koje privlačimo ili održavamo.

Sve niti koje nas energetski povezuju s ljudima i situacijama koje su štetne po nas ili nas ograničavaju na bilo koji način bit će prekinute tijekom ovog razdoblja omogućavajući nam tako da odemo od svega negativnog s osjećajem mira, ljubavi, suosjećanja i oproštaja u srcu. Ovo se posebno odnosi na udaljavanje od društva svake osobe koja redovito izaziva svađe, pokazuje agresiju, vara i pokušava manipulirati nama.

Ne samo da će ovo označiti kraj devetogodišnjeg ciklusa, već možemo očekivati i početak nove faze.

Broj devet nosi energiju svakog broja prije njega i zbog toga predstavlja akumulaciju početaka, sredina i završetaka. U pitanju je finalni broj pa tako njegova energija označava završetke, ali i uzbudljive početke.

Vrlo je važno da se riješimo svih zastarjelih ciklusa prije nego krenemo s novim. Kada se jedna vrata zatvore, istog trenutka otvore se druga.

Kada postoji samo jedna devetka, to je poziv da završimo određenmu životnu fazu, međutim, kada su u pitanju tri, snaga i ritam broja se pojačava i zbog toga je poziv da završimo ciklus hitan i finalan.

Energija ovog broja ne može se poreći i ukoliko postoje životna polja na koja se moramo fokusirati, nećemo moći ignorirati ili odbiti promjene koje je potrebno provesti. Izgovori nam neće pomoći. Energija ne uzima taoce i vrlo je snažna, pa se preporučuje da je iskoristimo tijekom narednih nekoliko tjedana.

U pitanju je poruka koja označava posljednje upozorenje da zatvorimo karmičke periode i fokusiramo se na sve tipove veza koje nam nanose emotivnu, mentalnu ili fizičku štetu.
Vrlo često zaboravljamo da smo kao odrasle osobe odgovorni za sve interakcije s ljudima. U svakom trenutku možemo otići od svakoga i svega što uništava našu osobnost ili nam nanosi bol. Ipak, ovo ne znači da ti potezi ne nose određenu odgovornost. Potrebno je racionalizirati i koristiti razum i odrediti sve stvari koje su u životu loše po nas.

Na taj način ćemo doći u snažnu poziciju koja nam omogućuje da prihvatimo, slavimo i njegujemo svoju osobnost, a to će zauzvrat oplemeniti i našu okolinu.
Kako se ovo poglavlje našeg života završava, možemo se okrenuti i intuiciji kako bismo bili sigurni da naše odluke dolaze ravno iz srca. Broj 999 je rijetka anđeoska sekvenca i svaki put kada je zatražimo, dobit ćemo pregršt duhovnih savjeta koji će nam pomoći u životu.

Možda se može učiniti da je energija broja 999 oštra i nagla, ali je ona zapravo vrlo nježna, suosjećajna, mudra i puna ljubavi. Ona nam pomaže razumjeti i potom iz života izbaciti sve toksične stvari i osobe za koje smo posljednjih godina bili vezani.

Ako se prepustimo njegovoj energiji, bit ćemo jasno vođeni ka našoj predodređenoj putanji.

Nakon vrlo dugog razdoblja, napokon je došlo vrijeme da samouvjereno kažemo: “Sada je napokon dosta” – i to zaista mislimo.

Autor: Elephantjournal.com / 24sata

Prethodna objavaJa sam lijena mama
Slijedeća objavaJupiter u znaku Vage poslije 12 godina: Za neke će se ukazati šanse kakve se javljaju – jednom u 12 godina!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.