Foto: meowgag.com

Vaša mračna strana je skrivena sila ogromne moći koja, kad se iskoristi, može donijeti velike rezultate u vašem životu.

To je sila sačinjena od zvjezdane prašine, onog posebnog materijala od kojeg je sačinjen svemir.

Saznajmo više o njoj.

Što ste prvo ugledali na ovoj slici?

Ako ste odabrali:

1. Medvjedić

Vas vodi vaše srce!

Ako je prva stvar koju ste primijetili na slici medvjed, tada se u vašem srcu vodi bitka. Ta se bitka uvijek vodi i vjerojatno to pamtite još od mladog doba, piše Meow GAG.

Medvjed simbolizira sve snage nesvjesnog koje nikada nisu otkrivene. Vaša nesvjesna – mračna strana je mnogo moćnija u vama, kao što moćni medvjed kreira vašu sudbinu i stvara vašu budućnost. Kada se probudi libido, raspolažete velikom količinom energije koja može biti kreativna ili destruktivna. S tom energijom gotovo nikad ne možete upravljati, a što je više pokušavate ukrotiti, to je ona intenzivnija i opasnija.

Vi ste žestoka sila prirode koja se ne može kontrolirati. Bilo bi mudrije to prihvatiti. Trebali biste naučiti kako se uzemljiti i što je još važnije, naučiti kako se smiriti kroz meditaciju i ljubav. Kad prigrlite svoje osjećaje, sposobni ste za velike stvari!

2. Planina

Vas vode vaše misli!

Ako je prva stvar koju ste primijetili planina, onda ste vi posao koji je u tijeku. Zapravo, vi ste alkemijski postupak, koji uvijek zahtijeva da budete oprezni, zahtjevni i požrtvovni.

Planina simbolizira – za alkemičare – put adepta, koji je težak i potreban je napor da se popne na vrh. Ali vrh planine je osamljeno mjesto gdje ima mjesta samo za jednog. Duboko u vašem srcu mislite da vas nitko osim vas samih ne može razumjeti. Ali, je li to istina? Možda niste iskreni prema drugima i prema samom sebi. Da biste bili prihvaćeni, morate otvoriti svoje srce.

Vjerojatno ste stavili svoju karijeru na prvo mjesto, a svoj društveni i osobni život na drugo i zbog toga je vaše srce nesretno. Zbog toga ste umorni, a iz dana u dan ovaj umor je sve dublji. Ne mora biti tako. Ravnoteža je važna. Ljubav je sve što nam treba. Ljubav je sve što vi trebate. Alkemičari vjeruju da kamen filozofa nije na vrhu planine, već u srcu. Vi ste divna duša koja treba biti cijenjena, ne zbog svojih postignuća, već zbog nje same! Kad bi samo ljudi znali kako ste divni!

3. Drveće

Vas vodi vaš duh!

Ako je šuma sa svojim stablima prva stvar koju ste primijetili na ovoj slici, onda je vaša nesvjesna mračna strana više društveno orijentirana nego što bi to vjerojatno ikada priznali. Drveće uvijek u šumi komunicira međusobno na mnogo načina, više nego što možemo razumjeti.

Njihovi su korijeni međusobno povezani – odašilju i primaju signale jedni od drugih, informirajući jedno drugo o kiši i upozoravajući ih na sve opasnosti. Stabla razgovaraju i tako trebate i vi. Trebate se više povezati s drugima oko vas. Povežite se sa zemljom kroz uzemljenje.

Baš kao i stabla u šumi, svi smo povezani s Majkom prirodom. Ako joj se okrenemo, pomoći će nam da primimo radost i naklonost. U prošlosti ste bili povrijeđeni, ali nemojte dopustiti da ovo utječe na vas. Pronađite više prijatelja, izađite i koketirajte, smijte se, plačite i živite više! Vrijeme je za izražavanje svih tih snažnih emocija koje ste se skrivali. Što više iskusite, to ćete snažniji postati!

4. Mjesec

Vas vode vaši snovi!

Ako je prva stvar koju ste primijetili na ovoj slici relativno mali mjesec i njegove zvijezde, onda vjerojatno ne pripadate ovom svijetu.

Vi ste magična sila bajkovitog svijeta, dotaknuta duhovima i entitetima koji ne pripadaju našem carstvu. Vi ste među rijetkim koji su povezani s nevidljivim silama ovoga svijeta. U vašim snovima vas stalno posjećuju vile i anđeli koji vas savjetuju.

Ti snovi stvaraju vašu sudbinu, znali vi to ili ne. Pokušajte zapisati svoje snove. To će vam pomoći da otključate njihovu moć i da bolje razumijete sebe.

Pozovite vile i naučite kako ih pozvati u svom životu da postanete svjesniji svojih moći. S druge strane, pokušajte se povezati više s ovim svijetom jer će vam to pomoći u postizanju ravnoteže u vašem životu.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

33 MOQUI KUGLICE

MOQUI KUGLICE - Mistično šamansko kamenje

Za iscjeljenje aure i organizma

Dolaze u paru. Kuglica negativnog polariteta je ženska energija, a kuglica pozitivnog polariteta je muška energija. Prožimajući naš organizam čistom energijom u nama spajaju sve ono što treba biti skupa. Kako se „družimo“ s njima, s vremenom dolazi do pomlađivanja stanica, kože i organa.
Jednostavno ih držite u ruci, lezite i stavite na mjesto čakri, držite ih za vrijeme meditacije, nosite se sobom dok šetate. Vjeruje se da su ih stoljećima koristili šamani i drugi mistici.
Certifikat originalnosti je priložen.

Cijena: 150-200 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNevidljiva moćna energija: Hrana prenosi misli i osjećaje!
Slijedeća objavaZar sretan život imaju samo savršeni ljudi? Navike zajedničke nesretnim ljudima
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.