Srebrni prsten Labradorit

221

Ovaj prekrasan prsten načinjen je od poludragog kamena Labradorita. Kristal dimenzija 6×6 mm nalazi se u sredini. On je maslinasto-zelenih nijansi boja s prelijevajuće plavim odsjajem. Njega obavija zmija koja je izrađena od srebra 925. Ona savršeno nadopunjuje i ističe prirodnu ljepotu samog kamena te čini ovaj ures neodoljivim i posebnim.

Više:

Labradorit stabilizira našu auru i štiti nas od okolnih negativnih utjecaja i misli drugih osoba. Traži vječni izvor života, signale i misli iz drugih svijetova i svemira. Meditativno nas vraća do našeg djetinjstva i pomaže nam da otklonimo blokade koje u sebi nosimo iz tog vremena. Odlično razgrađuje iluzije sežući do korijena problema.

Labradorit je mistični zaštitnik i donositelj svjetlosti koji podiže svijest. Stimulira intuiciju i daje osjećaj za „pravi trenutak“. Jača vjeru u sebe i povjerenje u najvišu svijest. Uklanja projekcije drugih ljudi, uključujući i misaone forme koje su se zakvačile na auri. Donosi jasnoću misli kao i mudrost drugih svjetova i svemira.

Jača vjeru u sebe i povjerenje u najvišu svijest. Mentalno proširuje naše spoznaje. Vodi nas korak po korak do realizacije svojih ideja. Na grlenoj čakri razvija sposobnost pravilnog izražavanja. Labradorit je i kamen koji nam pomaže u vrijeme velikih promjena.

To je „individualac“ među poludragim kamenjem i ne podnosi drugo kamenje u svojoj blizini, osim svojih podvrsta. Izvrstan je za terapeute i sve osobe koje rade s ljudima jer stvara zaštitni štit i sprječava prodor negativne energije. Utječe na sporedne čakre na rukama.

Odgovara horoskopskom znaku Raka, Jarca, Vodenjaka i Ribe.

Srebrni prsten Labradorit

Ovaj prekrasan prsten načinjen je od poludragog kamena Labradorita. Kristal dimenzija 6×6 mm nalazi se u sredini.  Njega obavija zmija koja je izrađena od srebra 925. Ona savršeno nadopunjuje i ističe prirodnu ljepotu samog kamena te čini ovaj ures neodoljivim i posebnim. Širina obruča je 3 mm dok je unutarnji promjer 20 mm.

Ovaj kristal simbol je meditacije i intuicije.

Cijena: 330 Kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.