Srebrni prsten s kamenom Ametista

1158

srebrni prsten od Ametistaab 1

Ovaj prekrasan prsten načinjen je od kristala Ametista promjera 9 mm. On zauzima centralni dio ovog uresa modernog dizajna. Tamno ljubičasta boja dominira ovim komadom, a omotač i kuglica pored njega prevučeni su bojom žutog zlata.

atma.hr – 52
Na njih se nadovezuje obruč od srebra 925 finoće debljine 3 mm koji je otvorene forme. Unutarnji promjer iznosi 19 mm te se može prilagoditi za par milimetara. Jednostavnih je linija, a zanimljivog izgleda pa će privlačiti poglede mnogih. Štiti od psihičkih napada, ublažava strah i ljutnju, smanjuje tugu, čisti auru.

atma.hr – 45

Više:

Ametist je kamen duhovne čistoće, mudrosti i meditacije.

To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira.  Ekstremno je moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost.

Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Ametist je prirodni sedativ, blokira geopatogena zračenja i negativne energije okruženja. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost.

Podržava stvaranje novih ideja i dodaje im motivaciju za razvoj. Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije, harmonizira ljubavni život u vezi između muškarca i žene.

Vjeruje se da pomaže u komunikaciji s anđelima i razvija telepatiju. Ametist je izuzetno koristan za um, za smirenje i motivaciju. Pri meditaciji, preusmjerava misli od svakodnevice prema smirenosti i dubljem razumijevanju.

Pomaže kada je previše aktivan um uzrok nesanice, štiti i od kroničnih noćnih mora. Ametist popravlja memoriju i pojačava motivaciju, čineći vas sposobnijima da postavite realistične ciljeve. Dovodi u ravnotežu naše uspone i padove, potpomažući emotivno fokusiranje. Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru.

Ametist poboljšava proizvodnju hormona,  uravnotežuje metabolizam, jača organe za čišćenje, probavne organe, podiže imunitet, čisti krv , oslobađa fizičkog, emotivnog i psihičkog  bola ili stresa, smanjuje glavobolju i otpušta napetost, pomaže kod bolesti kože, liječi nesanicu.

Srebrni prsten od Ametista

minniOvaj prekrasan prsten načinjen je od kristala Ametista promjera 9 mm, na koji se nadovezuje obruč od srebra 925 finoće debljine 3 mm koji je otvorene forme. Unutarnji promjer iznosi 19 mm te se može prilagoditi za par milimetara.

Štiti od psihičkih napada, ublažava strah i ljutnju, smanjuje tugu, čisti auru.

Cijena: 290 Kn