Srebrni prsten s TOPAZOM nevjerojatnog plavog sjaja – Privucite ljubav i sreću

1083

Srebrni prsten Topaz Min 005 Ag

Predivan prsten od dragog kamena Topaza nevjerojatnog je sjaja. Očaravajući svijetlo-plavi dragulji ovalnog oblika su facetirane obrade s bočnih strana. Dimenzija su 8×6 mm.

atma.hr – 47

Počivaju na zanimljivim vitičastim konstrukcijama od kvalitetnog srebra 925 koje se spajaju tvoreći obruč širine 4 mm. Unutarnji obujam ovog modela iznosi 20 mm. Zbog svog oblika ovaj ures vizualno će izdužiti Vaše prste. Njegovi kristali nježne, nebeske boje osvojit će Vas na prvi pogled. Privlači ljubav i sreću. Doprinosi uspješnom ostvarivanju ciljeva.

Prozračnost plavog Topaza umiruje naše misli, te djeluje kao melem na rane. Pomaže prevladavati sumnju i nesigurnost. Njegova treperava energija donosi radost, velikodušnost, obilje i dobro zdravlje.

Tradicionalno je poznat kao kamen ljubavi i sreće. Doprinosi uspješnom ostvarivanu ciljeva.

Pomaže nam otkriti vlastita unutrašnja bogatstva i čini da se osjećamo sigurnima u sebe, ali i potiče nas da dijelimo svoju sreću i širimo radost oko sebe.

 Jača i stimulira živce i cijeli metabolizam. Idealan je poludragi kamen za meditaciju i povezivanje s višim JA. Potiče življenje u skladu s vlastitim težnjama i pomaže nam spoznati gdje smo odlutali i koliko smo se udaljili od svoje vlastite istine.

Srebrni prsten Topaz

minitPredivan prsten od dragog kamena Topaza nevjerojatnog je sjaja. Očaravajući svijetlo-plavi dragulji ovalnog oblika su facetirane obrade s bočnih strana. Dimenzija su 8×6 mm. Počivaju na zanimljivim vitičastim konstrukcijama od kvalitetnog srebra 925 koje se spajaju tvoreći obruč širine 4 mm. Unutarnji obujam ovog modela iznosi 20 mm.

Privlači ljubav i sreću. Doprinosi uspješnom ostvarivanju ciljeva.

Cijena: 490 Kn